Vet inte vad jag ska säga.. Jag vill bara ha mer!

Exakt som rubriken är skriven. Just nu sitter jag hemma och är helt förstummad av glädje och alla minnen från kvällens händelser! ..I kväll har jag upplevt min absolut roligaste, coolaste och bästa konsert någonsin, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga för att beskriva upplevelsen på rätt sätt.. Hur kan man beskriva någonting som är känns helt övernaturligt och fullständigt otroligt? ^^

Koreanska artister är helt enkelt världsbäst
, (enligt min åsikt iaf) och jag kan lugnt konstatera att Korean music wave är den bästa show jag någonsin sett. Efter att ha stått längst framme vid scenen under den 4 timmar långa showen, omringad av ett publikhav på ca 30.000 människor, så hade jag bara en enda tanke i huvudet: EN GÅNG TILL!

Jag tänker gå och lägga mig strax. Är supertrött och kan inte tänka klart. Här kommer iaf några par bilder som är tagna med mobilkameran:

Publik på väg in i National Stadium innan showen.

Detta är en kö. Haha.

VIDEO KOMMER STRAX! Det var inte lätt att varken fotografera eller filma med mobilkameran, men jag lyckades ändå filma några klipp från flera olika grupper. Jag filmade nästan HELA uppträdandet från Girls Generation också! Ljudet blev självklart helt uselt, men ni ska ändå få se. ^^

129 kommentarer

 1. Hej Foki!

  Jag är en tjej som bara älskar din blogg.
  Men jag har en fråga.
  Har ni typ svensk tv i bangkok så att ni kan se på svenska program?

  Hejdå

 2. ah. såm tur, hon kollar nästan direkt in i din kamera ass coolt ju!

 3. Lät som om ni hade jättekul! ^^

  Kraam! <'33

 4. oj mycke folk ! 😀
  kolla min blogg 🙂

 5. Ohh Vad kul 😀
  Väldigt mkt folk men det verkade vara en superkväll :D<3
  Hoppas du har det bra! Sov gött<3

  ps, Jag är halv korean 😛

 6. Daaaamn vad många människor :O

 7. Själv har man suttit bänkad framför Melodifestivalen 2011, eric saade vann 🙁

 8. Heej! önskade att jag oxå var där 🙂 är jätte glad för din skull, hihii !!

 9. Hej Foki! Min fråga har ingenting med detta inlägg att göra men jag måste bara få veta, visst går du gymnasiet på netet? Vad heter det och hur går det till? Älskar din blogg. Kram

 10. Koreansk musik är helt klart bäst! 🙂
  Önskar jag fått varit där med.. men någon gång så 😉 haha

 11. Stort fan av foki, men ledsam sundsvallsbo

  Hej foki! Hoppas ni hade en minnesvärd och mysig kväll! 🙂

  Jag har en fråga jag verkligen önskade du kunde svara på, som jag tänkt ganska mycket på. Du och ricky, ni har varit tillsammans så länge, bott tillsammans både i Sverige och nu utomlands. Ni gör så många roliga saker och är tillsammans så mycket. Men min undran är om ni bråkar någon gång? Jag får intrycket av att ni aldrig gör det, du och Ricky verkar ha det så underbart! Anledningen till att jag frågar är att jag och min pojkvän bråkar jämt och ständigt, och just nu så att har svårt att somna. Skulle verkligen vilja ha svar foki, kram på er!

 12. vill också se 2PM och dbsk live :((
  hörde att 2NE1 också var där :O

 13. Oj HERREGUD!!! Jag har aldrig sett en större kö!!<3<3 Ha det bra!<3

 14. åh vad roligt 🙂

 15. HERREGUD vilken kö! :O

 16. Härligt! Vilken lång kö! Haha

 17. här hemme var det final i medlodifestivalen eric saade vann med låten popular ochs en kom danny med låten in the club, sök gärna upp dom på youtube 😀

 18. Lovisa larsson

  Vad guligt

 19. Hej Foki!
  Du skriver alltid att du gillar Girls Generation så mycket så jag undrade om du kunde skriva ett inlägg om endast din musiksmak och dina favorit låtar? Jag älskar också Girls Generation!

  //lisa 🙂

 20. aleksandra:))

  hej foki!;*
  gud vad roligt skulle också vilja va på en sån konsert!:)
  jag gillar dem här tjejerna girls generation låten oh iaf! den ä så bra lyssnar på den typ hela tin;)
  ha det så bra!;*<333

 21. åh vad kuul! 😀

 22. Emma ♥

  OMG, vilken lång kö :O

  Va det nt jobbigt att stå i kön?
  Skulle vara kul att få ett svar ♥

 23. Härligt ni verkar ha haft det! Jag säger bara SHINee!!! <3 <3

 24. va roligt de låter, även fast jag inte lyssnar på sån musik x)
  men vet hur de är när man har sett någon grupp/arist man verkligen tycker om ;D

 25. tack tack tack TACK! för bilderna! hoppas du o Ricky hade de rolit B2ST FIGHTING! <3 ^^

 26. Hejsan, ville bara säga att du har en jätte fin blogg och just nu har jag frågestund på bloggen. Skulle vara super snällt om du kunde kika in på denna länk:
  http://simpleeheart.blogg.se/2011/march/vad-vill-ni-veta-om-mig-fragestund.html
  och skriva några frågor ^^ Skulle bli jätte glad. Tack på förhand.
  //Lejon

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *