Rickys Birthday


Tårtan på bilden är INTE den som jag bakade. Jag glömde att ta ett foto av tårtan,
så fixade en annan bild med en tårta som liknar den jag bakade. 😮 haha!

Idag så steg jag upp vid kl 06:30 och bakade en tårta till min underbara älskling! Han fyller ju nämligen år idag. Efter ca 2 timmars arbete blev jag äntligen klar med tårtan, och sedan väckte jag Ricky med en tårtbit i sängen. Han blev glad och tyckte att tårtan var jättefin! ..Lite senare så kom mina föräldrar med en födelsedagspresent som de hade köpt till honom.

Inte ens jag visste vad som låg i paketet. När Ricky öppnade paketet så blev han helt överlycklig, för där låg en Canon EOS 5D Mark 2 systemkamera! Just nu sitter han och leker med kameran. Detta är en av Canons bästa kameror och den kan ta riktigt grymma bilder! Hihi jag blir så glad när min älskling är glad. Han är en kille som verkligen älskar prylar!

Nu kommer det fler födelsedagsgäster. Har inte tid att skriva mer just nu, men här kommer några bilder på Rickys första present.Jag ska vara ledig i några timmar till och umgås med älsklingen, men lite senare så ska jag åka iväg och jobba hos mamma. Idag kommer det säkerligen ännu fler gäster än igårkväll. Fredagar brukar alltid vara stressiga.

221 kommentarer

 1. Åh. HAPPY BIRTHDAY RICKY! 😀 ..
  Vad snällt utav dina föräldrar att ge honom en sådan fin present! 😀

 2. Åh. HAPPY BIRTHDAY RICKY! 😀 ..
  Vad snällt utav dina föräldrar att ge honom en sådan fin present! 😀

 3. Grattis till dig Ricky! 😀

 4. Shajt vilket monster och dröm kamera den är!
  Vill ha vill ha..
  Men det får bli när jag gifter mig rikt eller skaffar sillisar och reklamintäkter LOL..
  Nerå. Men jag gillar din stil bruden, första gången jag är inne här. Av en slump och nyfikenhet men helt klart värt..
  Hej!

 5. hej foki !
  du kanske inte ser min kommentar
  eftersom du får så många 🙂
  kolla gärna in min pappas fotosida
  http://www.fotoartform.se
  han fotar modeller & lite annat med mig,
  jag är verkligen foto intresserad.
  & jag kollade på hans kamera,
  det är exakt en sån kamera pappa har,
  sen har han en till den får ja foto med,

  kram milla :)<3

 6. Grattis! Vi fyller år på samma dag! 😀

 7. VAD KÖPTE DU TILL HONOM?

 8. madeleine

  grattis till honom får man väl ta och säga då!:D

 9. Oh, SHIT! Den kameran är redigt dyr, hur har dom råd att ge en sån till sin svärson? 😐

  Grattis i efterskott Ricky.:)

 10. oj han måste ha blivit väldigt glad!” 😀 Grattis!

 11. Grattis Ricky!!

 12. VEM får en kamera värd minst 20k i present av sina svärföräldrar? :/

  hmmm.

 13. gud vad snällt. och hörni sluta säg sådär Fokis föräldrar kanske också vill ge saker till ricky utan att ni komenterar såna saker

 14. Grattis till han! Men ofta dina päron köper en sån dyr kamera till han :O

 15. Prick en sån kamera har min mamma(www.Kitchenbloom.blogg.se).

 16. Wow 🙂 grattis!!!!

 17. Grattis till honom 😀 Och hälsa honom att jag ska sno hans kamera ;O

 18. Hade varit roligt att veta vad din pappa jobbar med? Har förstått att din mamma har en restaurang, men det är ganska omöjligt att hon tjänar sådana extrema summor i en så liten stad som Umeå, så att hon har råd att punga ut sådär mycket pengar till dig och din pojkvän när ni vill åka utomlands eller behöver en ny dator, kamera and what not…

 19. Grattis Ricky 😀

 20. grattis ricky!

 21. Alltså den där kameran kostar mellan 20-35 tusen kr :O

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *