LÄSARTRÄFF! STOCKHOLM! 2 JULI!! ♥ (stort blogginlägg.)

Snart är det äntligen dags igen för en läsarträff!!

ALLA mina läsare är varmt välkomna, och här nedanför så kan ni läsa ALLT ni behöver veta om träffen!

Alla mina underbara läsare är välkomna till en skojig träff som jag och Cocoo.se ordnar i Stockholm! Den här gången ska vi hålla till på Hermans underbara trädgårdscafé (som ligger väldigt nära Cocoos butik) på Fjällgatan 23B, Södermalm. Det är ett väldigt vackert ställe med gott om plats, så den här gången kommer alla att rymmas!

Jag kommer att vara där och signera kalendrar och affischer, mingla runt och ta roliga bilder tillsammans med er som kommer dit! ^^ Ni kommer att kunna handla en mumsig fika och njuta av den fantastiska utsikten och självklart kommer man kunna handla fina smycken från Cocoo.se!

Jag ser verkligen framemot att få tillbringa en hel dag med mina fina läsare! ♥ Så kom till läsarträffen i Stockholm på fredag 2 Juli.

Tid: 13:00 – 17:00.
Plats: Hermans trädgårdscafé,
Fjällgatan 23B, Södermalm!

Här nedanför kan ni se en karta som visar hur man hittar till Hermans Trädgårdscafé:

Alla som tänker komma till träffen kan gärna klä upp sig i en söt cosplay-outfit!

Det är absolut inget krav att göra detta, men dom som kommer till träffen och är cosplay-klädda, blir automatiskt med i en tävling där den absolut sötaste klädseln vinner pris! Använd er fantasi, det är helt ok att överdriva! Man kan klä ut sig i extra söta / ovanliga kläder. T.ex: någon söt japansk stil, (gyaru, hime gyaru eller annat), anime / manga-stil, prinsessa-stil, cosplay  eller något annat sött.

Vi ses den 2 juli!

255 kommentarer

 1. kristina

  vill komma men kan inte. älskardejjj sjukt mycke foki vill träffa dig……ska åka till japan då ska till tokyo….men skulle gärna komma på läsarträffen och jag bor i stockholm..<3<3<3<3<3<3<3älskardejjjjjjjjjj kram

  kristina

 2. Kan du inte ha läsarträff i skåne? 😀

 3. Spoiled girl

  kul o skryta hihi sj åkar jag utomlanda 6-7 ggr om året nyligen var jag i turkiet, vart i Thailand NY, hawaii o ska till Egypten australien blire nog om ett tag XD

 4. Önska jag hade kommit……T.T
  Love KAWAII och Lolita och Harujuku och sweet lolita och tokio street style och Dig såklart FOKI!!
  Du är bäst!

 5. Synd att jag nlev tippsad att se på din blogg typ bara en månad sen`_´
  Ps:Du ägde på fångarna på fortet!!!!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *