Ferrari möter Hello Kitty

Hur mycket jag än gillar Hello Kitty och alla söta prylar som kommer från det märket, så kan jag ändå inte förstå varför någon skulle utsätta sin svindyra Ferrari för det som ses på följande bilder.

Så här ser det ut när en av världens dyraste lyxbilar har ”krockat” med Hello Kitty.

Som sagt, jag älskar Hello Kitty, men detta ser så fel ut!

123 kommentarer

 1. Shit snacka om att förstöra själva stjärnglansen på bilen!

 2. Lawritzz

  Helt SJUKT! men jag diggar bilen utan Hello Kitty! 😉

 3. Bilen skulle ha varit rosa tyvärr. =/
  Plus den ser för barnslig ut. Iallafall i insidan av bilen.

 4. haha, håller med, det där såg bara fel ut!

 5. öööh
  den där var ju skit cool juh!!!!!!!!! den bästa hästen+den bästa katten=det kan ju inte bli häftigare!!!:D
  (men det var lite för mycket ”krimskrams” innuti) xD
  men jag skulle gärna vilja ha en sån!!!

  aajusstdet!!!, jag undrar oxå hur du gör med ditt hår:D??

  det är ju skit långt,och det blir bara längre och det är ju inte slitet elr nåt??:O :D:D

 6. vad fina bilder jag älskar hallo kity gör inte du det? <3

 7. du har så fin blogg och jag älskar dig kan inte du komma till jokkmokk

 8. insidan av bilen är bara sååå överdriven:S
  bara den bilen skulle va svin fin o bara hello kitty är jätte sött, men tillsammans blir det bara överdrivet fuult:S<33

 9. sööt bil !
  jag älskar hello kitty och rosa såklart ! 😀

  kramar sandra

 10. hihi. asså hello kitty är ju skitgulligt men på en ferrari, asså det passar inte dit ;p

  älskar din blogg!^^

 11. Oh my god. snacka om att fullkomligen misshandla sönder en perfekt bil, iaf när det gäller utseendet 🙁
  stackars ferrari ju :O

 12. Älskar bilen 😀 <33333333

 13. BLÄÄÄÄÄ!

  UUUSSSH så JÄÄÄVLA ful bil!!! ååh ja skulle kunna SPY rakt på den!!!! blä asså serri vilka tycker att de är SNYGGT??:S så JÄVLA konstig smak isånna fall! visst, alla får tycka vad dom vill men ja menar kom igen! jävla FJORTIS bil! UUUSSSSSCCCHHHH! :S :S :S :S :S :S ” foki gillar du den? ja menare visst många tycker om hello kitty! men ja HATAR de, de är så TÖNTIGT och fult! finns inge fulare än hello kitty! ( min smak) asså hello kitty= FULAREN ALLT! men på dig foki är de inte lika fult! bara så du vet! menare inget illa mot dig! eller ja igentligen inte mot nån men ja mås´te bara få säga hur FULLLLTTTT de är ser FÖRJÄVLIGT UT PÅ REN SVENSKA!!!! ahhh de går inte ens att beskriva hur fult de´är!

 14. BLÄÄÄÄ!

  asså de va ju jag som skrev den förra komentaren! och asså FÖRLÅT till er som gillar de och ja menar inte att de är en fjortis bil! de bara vart lite snabbt när ja skrev de bara satt ni vet! men ja gillar inte hello kitty som ni vet men alla som gillar de måste få GILLA de hur mycke dom vill! hoppas att ni läser vad ja VÄRKLIGEN tycker!!!!! // bläää

 15. Hej igen! Jag ver inte om du såg min kommentar…. Jag gillar både rallybilar och hellokitty men, det passar inte ihop….Pusshey P.S I love You, med stort Y.

 16. Ooooops… Menar ferraribilar;D Inte rallybilar….SORRY!!!Pusshey<3333

 17. haahhah enligt mig e den fin men om jag skulle ha en sån bil så skulle jag tycka att det e rinsamt att åka runt med en sån bil

 18. coolt!! <33

 19. energyjonne

  nice bil men hello kitty e int min smak för jag e pojk

 20. energyjonne

  jaaa.. jag älskar att läsa din blobb foki

 21. fokielsker : D

  hey, jeg elsker bloggen din,du har den beste, jeg liker deg + klesstilen din, den er helt råå 😀 jeg leser bloggen din hver dag , fordi du skriver så bra. jeg bare ”DIGGER” deg <33:)

 22. Jennifer

  Hmm…. Utsidan var MYCKET snyggare än insidan. Insidan såg bara slarvig ut. Usch!

 23. anonym :)

  hej!!!, min lillasyster skulle bara älska denna bil om hon skulle se den,( jag tror jag inte vågar visa den) .En gång när jag visa en bild på ett hello kitty rum så hon sa så här : det där rummet vill jag ha <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *