Wax on, wax off!

Nu tänker jag ge ett litet svar på en fråga om mina ben, som dök upp i inlägget där jag och Ricky visade våra nya skor!

Fråga: Du rakar ju dina ben, och dina ben ser jättefina ut men får inte du stubb på dina ben när du inte rakar dom och hur ofta gör du det? Vill helst ha svar!

Svar: Tack för den fina komplimangen, men jag rakar faktiskt inte mina ben. Jag vaxar dom istället, för jag tycker att det fungerar mycket bättre än att raka. När man rakar benen så kommer stubben tillbaka efter bara en vecka, men när man vaxar benen så är dom helt silkeslena i minst en månad! 🙂 Jag har vaxat benen sedan jag var 15 och jag kommer aldrig mer att använda rakhyvel till benen.

Till er som inte har vågat prova för att det gör ont, så kan jag bara säga att det gör inte så ont som ni tror.

230 kommentarer

 1. vad använder du för wax? =)

 2. vad använder du för vax? 😀

 3. jag ska testa det 😀

 4. Så som de flesta andra, är även jag nyfiken på vad för vax du använder? Då jag varit en av de som provat och fått besviket resultat med halva vaxet på remsan fastkletad kvar på benet^^ och att den tog bort drygt 3 hårstrån. Men har ju varit sånt kallvax man knider mellan händerna. Kanske inget hit då? Eller har kanske märke ngn betydelse. Vore schysst om du hann svara:P

 5. Vad använder du för vax då? och vart köper man det?

 6. Såg att fler frågat men har inte hittat något svar 😛 vad använder du för vax? eller går du till salong?

  superblogg! 😀
  /Elinor

 7. hur gör du för att inte få inåtväxta hår vid vaxning? :O

 8. Vaxar du själv hemma då eller går du till någon och vaxar benen?? Om du vaxar själv hemma, vilket vax använder du då? Jag har testar ett par stycken olika vax men har inte hittat någon som jag blivit riktigt nöjd med än.. :/

 9. nej det gör ondare :s det är nått jag aldrig gör om.. men alla har ju sina smärtgränser för olika saker. det sitter i huvudet 😛

 10. Vaxar du själv eller på någon klinik och vilket märke rekomenderar du ? Tacksam för svar 😉

 11. Vad använder du för vax? Jag använde veet men det fungerade inte alls bra. Blev jätte besviken.

 12. vad för vax använder du när du vaxar benen ?

 13. Vilket vax använder du?

 14. Vilken vaxprodukt använder du? =)

 15. Snälla lilla du, kan du rekommendera någon bra vax produkt som inte gör så himla ont? Har sett att det är fler som undrar, jättegulligt om du kunde svara 🙂

 16. hej! gillar din blgg jättemycket verkligen, och jag undrar vad du använder för vax? testat wets men det funkar inte alls tycker jag.. så vilket använder du? 😀 puss

 17. Kan du inte köra ett inlägg med tips om vaxning? produkter du använder, och kanske en liten guide? 🙂
  Jag tycker det är så klurigt, och det blir inte bra de gånger jag försökt. Och så har det gjort så ont – så jag har gett upp när remsorna visat sig att de inte ger resultatet jag önskar. :p

  Många kramar!

 18. jag undrar vad du använder för wax, skulle du inte kunna skriva de i ett inlägg ? för de jag har andvänt var superdåligt och funkar inte alls. men din blogg är super 🙂

 19. Jag har ett relativt stort ärr på benet från vaxning, när jag drog av remsan åkte skinnet med. mindre smickrande. Har inte vågat vaxa sen dess vill jag lova…

 20. Jag har oxå ett ärr, men från en rakhyvel! Enda gången jag anväde mig av rakhyvel (brukar ta epilator) så skar jag bort en stor bit skinn xD haha

 21. Hej jag har tänkt börja vaxa benen men vet inte vilka prudukter man ska köpa. Kan du ge några tips skulle vara jätte snällt är nog många som vill veta 🙂

 22. vilket märke har du? kan du visa en bild? 🙂

 23. Har du nåt tips på nåt bra vax?

 24. haha ja då har du tur om du klarar dig utan att få stubb på en vecka! Själv hinner jag inte mer än att gå och lägga mig och på morgonen är det stubb! Och vaxa håller inte mer än en vecka för mig 😛

 25. vart kan man köpa bra vax?

 26. Kan ju inte slå känslan av en vaxning själv har jag varit på olika vaxnings salonger i göteborg. och efter ett tag nu så är mina hår väldigt mjuka så det känns liksom inte så mycket längre. Läst dock på [url=http://vaxninggoteborg.com/len-kropp-ar-en-drom-for-manga-vaxning-goteborg-guider-dig-i-djungeln/]Vaxning i Göteborg[/url] att det har nu kommit tillbacka med en gammla trend som tydligen är ett socker vax som skall vara mildare..så kanske man slipper att ha lite irretaion .. mvh jj

 27. hejsan
  jag waxar mina ben och jag använder rakapparat men jag brukar ibland använda veet för att när man använder rakhyveln så blir det hår kvar och håret blir både hårt och fult plus att hårret växer snabbt när man använder rakhyveln… för er som ska börja vaxa er, använd ALLDRIG rakhyveln.

 28. Vad använder du för vax? 8)

 29. I took 1 st business loans when I was 25 and that supported my business very much. Nevertheless, I require the secured loan once again.

 30. Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you’d wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

  – David

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *