Mobilinlägg – På bussen

Hello!

Lilla jag sitter fortfarande på bussen och tråkar, och ännu är det flera timmar kvar innan jag är hemma hos mamma! Har just sovit i några timmar, men nu kan jag inte sova längre. Istället så sitter jag och surfar med min mobiltelefon tills batteriet tar slut, efter det vet jag inte vad jag ska göra. Haha! ^^

Till er som undrade över vart man kan
få tag på färgade linser.. Toy-boy.se

Ha en fin dag!

209 kommentarer

 1. btw, jag är kär i ditt hår xD

 2. Jag tror bestämt att jag såg dig på H&M i Luleå :O?

 3. så söt du är !
  kolla gärna in min blogg skulle vara hemskt kul 🙂

 4. Snygga linser:)Är det något problem med att ha linser?Jag menar det är väl inte nåt sånt här att man ska se bättre?

 5. Tycker det är riktigt dåligt av dig att tipsa om en sida som toy-boy.Uppenbarligen har du ingen erfarenhet av dem men det är inga man bör vända sig till i alla fall.Kvaliteten på linserna är inte av bästa slag heller.
  Kanske borde nämna för dina kära läsare att det inte bara är att köpa sig ett par färgade linser hux flux sådär.Har man fel passform kan det sluta riktigt illa,därav ska man alltid gå till en optiker innan!Speciellt om man tänkt köpa sådana där ”plastiga” linser.
  Är det värt en länk på toy-boys hemsida för det? 😉

 6. Vad fiin du är Foki<33

 7. angåenge dina linser
  ser det inte fake ut ?
  asså enligt dig
  svara mig gärna

 8. varifrån fick du halsbandet? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *