Gissa bildens budskap?

En smart bild med ett enkelt budskap. Gissa vilket?

Denna bild kommer från en ny kampanj som uppmanar folk till att alltid använda bilbälte när de färdas i trafiken. Bilden är från en av flera kreativa och smarta affischer som ska ge folk en ordentlig tankeställare, om hur bilbälte kan rädda liv och skydda mot allvarliga skador.

Kampanjen blev designad och framtagen av en fransk reklambyrå.

Smart!

Källa.

125 kommentarer

 1. Vad coolt och annorlunda! Men folk tänker nog efter lite mer när de har sett bilden:)

 2. hihi^^ bilbäle på:P

 3. Har du bilddagboken?
  Sökte på Foki och då kom det fram en som hette FokiFay som hade skrivit att hon hette Anchisa (stavning?) är det du?
  Kram 🙂

 4. så coool =) , älskar din blogg!! kolla gärna in min blogg!
  Kram!

 5. Hej Foki & alla som läser detta.

  Sådär hände med min rygg även att jag använde bilbälte. Bilolycka 25maj,-06
  En kota krossades, den sista största innan svanskotan.
  Vilket betyder att ryggen var av, dock klarade sig ryggmärgskanalen på millimetern så jag blev inte förlamad som tur är. Först skulle de operera men vågade sedan inte…så jag fick istället ha en stenhård plastkorsett 24h om dygnet i ca 4 månader, (tog så lång tid för kotan att bli hel igen). Under den tiden fick jag inte göra någonting, fick inte sitta, inte åka bil…(hade foten i paket också eftersom jag krossade hälbenet i foten som blev opererad)så jag fick inte hoppa på kryckor heller…åkte lite rullstol, men som sagt mycket sällan då jag inte fick sitta…& under de 4 månaderna som kotan höll på att läka fick jag absolut inte ramla för då kunde jag fortfarande bli förlamad.
  Ja, det finns så mycket mer att berätta…har lite om det i min blogg bla.

  Även om jag var med i en allvarlig bilolycka & verkligen blev rätt paj så överlevde jag & det var tack vare bilbältet. =D

  Det kan hända på en sekund,kanske den sekunden du inte har bältet på dig. Så innan du börja köra/åka bil. Spänn fast bilbältet. 😀

  Kram.

 6. HEJ!! Undrar vad din syrras blogg hete? <3 KRAM

 7. Riktigt smart!

 8. Haha, roligt. Din blogg är så söt
  hoppas ni tittar lite på min

 9. Jag gissade fel, jag tänkte att budskapet var att man kan använda människoben till att göra bilbälten, ungefär som på 40-talet när man använde människohår för att täta u-båtar.

 10. amraatutiic ♥

  har han bälte i sklettet?

 11. På bussar är det viktigt också ja. Vet folk som fått böta 600spänn på bussen för att civilare åkt med och sett att de inte haft bälte. Hahhahaha vad jag ska skratta om jag upplever det någon gång, för jag har jämt bälte.

 12. Ja, otäck bild. Visar hur skört livet är.

 13. snygg!
  men jag vet också att det är superviktigt att andvända blbälte för jag har krockat själv en gång…:(

 14. Visst, man borde alltid ha bildbälte på sig men min kusins liv räddades faktiskt av att hon inte hade bilbälte på sig för hon skulle nå en sak, hon åkte ut ur fönstret, men det var tur för annars skulle hon ha blivit krossad mot en bergvägg borta i USA.. men använd bilbälte ändå! 😀

 15. meh, du skulle ju inte sagt vad budskapet va^^ vi skulle ju fått gissa^^

 16. smart

 17. FeLICIA :]

  Safety first 🙂

 18. Gud va cool bild 😀

 19. om bil bältet är av e du det oxå !!! 😀 jag gissade !!

 20. verkligen kreativt gjort!!

 21. ANVÄND BILBÄLTE!!

 22. använd bilbälte, annars skadar du ryggen!

 23. jag gissar att det är ett bil belte eller ett pssel

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *