And the winner is..

Nu är det dags att avslöja..

Tävlingen är över, och nu har en vinnare blivit utsedd!
Priset består av en bärbar dator från HP Compaq med mobilt bredband från Telia.

Den lyckliga vinnaren är: Dawid!
Uppdatering:
Efter närmare granskning så har det visat sig att personen inte har följt tävlingsreglerna. Han skrev inte något inlägg i sin blogg, och det var tävlingens första regel! Eftersom att regler är viktiga att följa så har jag utsett en ny vinnare. Joline Buachoom

Stort grattis till vinnaren och tack till alla andra som medverkat i tävlingen! 🙂

Det är kul att priserna i mina tävlingar blir större och större.

115 kommentarer

 1. Ignorera min felstavade förra kommentar, grattis menade jag ^^

 2. hur ska han skriva om han ej hade blogg, asså du har blivit helt hmara

 3. Hejsan Foki. När kommer vinnaren av tröjorna.
  Och grattis till honom 🙂

 4. Asså åhhh jag vill också vara med o tävla med ja kan ju inte bara för att ja inte har en blogg! :@ åhhh

 5. Hej =D grattis tjejen! =D

  och till er som skriver här att hon inte har skrivigt kan ju kolla denna länken då http://joline.blogg.se/2010/february/winwin.html….

 6. hhej foki + alla andra 😉
  jag hade tidigare en blogg på bubbleroom
  om ni kanske har tittat . men den var inte så bra det gick inte att göra så mkt !
  så jag har på blogg.se nu istället
  titta gärna min blogg &kommentera 🙂
  harre bra
  PussN

 7. Grattis till vinnaren!! Bara tråkigt att jag aldrig någonsin vunnit ngt! Men det bestämmer väl du… Hur utser du ut en vinnare??
  Snälla kan du skriva på bloggen, kanske inte låter så viktigt men jag vill veta =P
  Kram^^

 8. jag fattar inte, hon har ju redan en dator, tänk på dom som aldrig har haft en, det känns mindre bra.
  jag tycker jag hade bättre anledningar..
  men grattis till henne..

 9. Har Fay någon blogg? 🙂 Ifall inte, ska hon skaffa någon då? 😛

 10. Ha-Ha Så rätt!

 11. Alla eller MÅNGA stora bloggerskor har ju den tävlingen just nu, kenza o blondinbella också, det är telia som håller i tävlingspriset inte foki själv, tror jag att foki glömt bort. Men blondinbella berättade det i sin blogg iaf. Så, så snäll är inte foki att hon själv delar ut en bärbar dator! ;D

 12. Dawid vann inte. 0.0

 13. Stackarn, den där dawid. Men aja… 😉 hihii

 14. kitt, jag älskar deej foki, du har den bästa bloggen i hela bärrlden, jag önska bara att jag kunder1 vara som du för att du har så mkt Hello Kitty saker, fast jag har en data i Hello Kitty:P jag vill bli som du för andra gången… snälla det här är min önskan, om du bara sejer tiill din släkt att jag älskar alla er, så allvarligt så går min önskan i uppfynnelse!!!!

  hoppas att du gör det, annars så kommer något ont hända dig…hej då foki jag älskar deeeeej!!!!!(hon går i min skola)

  3: amanda >(hon är min klass kamrat, men är lite nördig, men älskar ändå dig foki)

  4: aliceZ/( hon går också i min skola men, jag älskar dig mässt foki)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *