Uppe med solen!

God morgon till alla mina söta läsare!

Idag är jag uppe med solen. Jag steg upp redan vid 07:30, för jag kunde verkligen inte sova längre! Ibland blir det så för mig. Jag vaknar upp ganska tidigt och av någon konstig anledning så kan jag inte somna om igen. Det är faktiskt ganska jobbigt. jag vill ju sova länge på helgmorgnar! 😮

Ricky sover fortfarande, han sover lika tungt som en sten! Jag har lekt lite med Rickys kamera nu på morgon. Han har köpt ett nytt objektiv från Cyberphoto, och det är verkligen roligt att fota med! Jag har lärt mig mycket om systemkameror på senaste tiden och nu är jag sugen på att köpa en egen!

Kul kul!

Sigma 24 – 70.

Vad TYCKER ni om mina bilder?
Ursäkta våran smutsiga fönsterruta. Ska putsa den snart! ^^

Jag är nöjd med bilderna, trots att jag inte fullt förstår vilka inställningar jag ska använda.

Figuren är bara en slumpmässig Nendoroid som jag köpte i Bangkok. Jag tycker att den är söt och att den påminner om mig när jag var liten. Min uniform var ganska lik denna.

269 kommentarer

 1. figuren är från the melancholy of haruhi suzumiya eller Haruhi Suzumiya no yuutsu! ^^ jätte söt!

 2. men bilderna blev ju jätte bra

 3. Jättesöt 🙂

  Jag tänkte på en sak som jag har undrat väldigt länge…
  Hur ändrar man huvudet och kroppsställningen? Hur gör man om man t.ex. ska göra så att ett öga blinkar eller så att munnen ler, måste man typ byta hela huvudet? Jag tycker att de figurerna är jättesöta och coola. 😉
  Kan inte du lägga in ett inlägg där du visar hur du ändrar dom? 😀

  Tusen kramar <3

 4. o shit va söta! var får man tagg i dem?? så sjuuuukt gulliga <3

 5. Det är Asakura Ryoko från The melancholy of haruhi suzumiya eller på japanska Haruhi Suzumiya no Yuutsu ^^

 6. über söta foki!
  😀 <3

 7. vad har Ricky för kamera :)? har letat i din blogg jätte mycket för jag kommer ihåg att du lade ut en bild på hans kamera för länge sen. men hittar den inte! så nu undrar jag och hoppas på svar!
  & jag älskar din blogg Foki!
  /Pauline

 8. vad sött!! 😀

 9. dinklaraa.blogg.se

  Åååh, Va fina bilder!
  Vad kostade kameran och obejektivet? 🙂

 10. Jag kan såklart ha fel, men är inte det där Ryoko Asakura från The Melancholy of Haruhi Suzumiya? :)Bild: http://www.animeresimleri.com/data/media/388/Ryoko_Asakura.jpg

 11. Som Yachiru-chan skrev så är det Ryoko från The Melancholy of Haruhi suzumiya.

  En riktigt bra anime som är värld att ses!

 12. Älskar systemkameror!<33 Måste haa en!<3 Menmen.. rik är man ju inte.. Bilderna bilr jättefina!

 13. Gud vad söta!
  > Du är bäst <

  KRAM! // clara en av dina läsare

 14. den är ifrån serien the melancholy of haruhi susumia ^^ hon kommer jag inte ihåg vad hon hette för hon dog typ i tredje episoden :S menmen… XD

 15. Forsta ar ju latt bast ^^ Haha, men ovning ger fardighet. Jag funderar ocksa pa att kopa en egen systemkamera eftersom jag alskar att fotografera. Brukar sno min kompis kamera lite da och da ;D haha. UNDERBAR BLOGG, gogo Foki!

 16. Hej Foki<33
  jag skulle bara vilja veta vad för kamera du använder?:D<3

 17. Natalie Wahlström

  ja, jag vet vad du menar Foki min uniform i Thailand var också ganska lik (bodde också i Thailand när jag var liten) och jag samlar också på dom där figurerna jag har till och med sakura som du fast hon har andra kläder tittar ganska ofta på sakura hihi!

 18. ser du på sakura the cardcaptor?

 19. du tar jätte fina kort
  kramar från nathalie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *