Tävling – Vinn bärbar dator med mobilt bredband!

Dags för en ny tävling!
Den här gången så är priset någonting helt extra!


Jag vet hur mycket ni gillar mina tävlingar, så nu kommer ytterligare en tävling. Den här gången sker tävlingen i samarbete med Telia, och priset består av en bärbar dator från HP Compaq, med mobilt bredband!.. Perfekt för folk som vill kunna läsa bloggar mitt ute i skogen eller uppe på en bergstopp. ^^ Hihi!

Reglerna är enkla!

 • Skriv i din blogg varför just du ska vinna datorn.
 • Kommentera här och ge ett svar till frågan: ”Hur många surfzoner har Telia”.
 • Svaret till frågan finns någonstans på Telia.se
 • Bästa motiveringen och rätt svar på frågan vinner tävlingen!

Vinnare utses på Söndag! (Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

1422 kommentarer

 1. hej foki jag skulle villja ha en för att jag alldrig har haft en data och svaret är: 3200!!

  puss och kram / sara

 2. tänkte skriva en gång till eftersom man aldrig är helt säker (iofs blir dt kanske svårare för dig foki) men 3200 surfzoner. pussen

 3. hoppas jag inte är försent ute!! 😀
  Rätt svar är att Telia har 3300 surfzoner i Sverige och 25000 utomlands via deras partners. :))
  min motivering finns här http://bloggssvan.blogspot.com/2010/02/tavling.html
  äskar din stil, och blogg ! Hoppas du iallafall går in och läser motiveringen 🙂

 4. Hej Foki!

  Upptäckte tävlingen lite sent så jag hoppas jag hinner delta
  Här hittar du mitt inlägg: http://reghinas.blogg.se/2010/february/tavling-vinn-en-dator.html

  Svar på frågan: Telia har 3300 surfzoner i Sverige och 25000 utomlands.

  Hoppas på lite tur nu!
  Hugs

  reghinas@hotmail.se

 5. telia har 3300 surfzoner i svergie medans utomlans har 2500 via deras partners. 🙂
  och min motivering finns på min blogg tesseeh.blogg.se

  du är världens bästaste blogg foki! jag hoppas du vet det! kramar therese!

 6. Cassandra

  Telia har 3300 surfzoner!

  Jag skulle vilja ha den bärbara datorn för att jag inte vill låna pappas/mammas hela tiden. Det är extremt jobbigt! Min förra dator som jag hade på mitt rum gick tyvärr sönder så nu kan jag bara vara inne på datan när mamma/pappa är hemma. Men sen ska dom jobba med den, nästan ingen tid över för mig. Exrtremt jobbigt!!
  (detta kanske inte var en så bra anledning till att ha en, men det är sant)

 7. SVAR: TELIA HAR 3300 SURFZONER I SVERIGE, OCH 25.000 RUNT OM I VÄRLDEN !

  KOLLA MIN BLOGG FÖR MOTIVERING, M.M !

  Min motivering:

  Anledningen till att just jag vill vinna denna fantastiska tävling, är för att jag inte tänker dra någon snyft historia, som alla andra förmodligen gör.
  Utan jag går rak på sak helt enkelt!
  Just nu har jag en sationär dator, från 90-talet som bokstavligt talat SUGER. Den är segare än min farmors rullator och jag kan inte göra något annat än sitta på internet. ^^ Msn funkar inte och kan inte ens lyssna på musik.

  En bärbar dator skulle passa mig perfekt då jag eventuellt har fått ett jobb, mitt första jobb någonsin , och då måste jag pendla 5 mil om dagen, enkel väg.
  Då skulle jag kunna surfa hur mkt jag vill 10 mil om dagen, helt enkelt.

  *Håller alla mina 20 tummar och tår*

  KRAMKRAM

 8. hur gör du den där rosetten ? 🙂

 9. svar på tävlingen; Telia har 3200 surfzoner!

  Anledningen till att jag vill vinna denna tävling, är för att alltid har det svårt att hålla koll på mina papper och viktiga saker inom skolan. Därför har jag länge velat ha en mini data för att kunna skriva på den ist, så har jag allt sparat! Skolan är viktig, och därför valde jag detta! 🙂 man är ju räddare om en dator, än papper! papper kan man kopiera, med en data är de lite svårare.

 10. Svar på tävlingen; 3300 surfzoner 🙂

  Min motivering hittar du här 😀

  http://lagerquiist.blogg.se/2010/february/tavlar-hos-kenza-och-foki-oxa.html#comment

  Kramar från Anna

 11. jag vill vara medd!:) hoppas det inte är försent!:)

 12. jag vill vara med!:) hoppas det inte är försent!:) 🙂 hoppas at jF VINNER!:D

 13. jag vill vara med!:) hoppas det inte är försent!:) 🙂 hoppas at jF VINNER!:Dhallå

 14. jag skulle jätte gärna vara med på tävlingen,
  min motevering och svaret på frågan hittar du på min blogg:
  brokenflower.blogg.se

  tack för en fin blogg!

 15. jag vill vara med 33.00 surfzoner

 16. (jag vill vara med) 33.00 surfzoner

 17. telia har 3200 surfzoner! jag skulle bli super glad om jag fick datorn eftersom min data inte vill sättas på… jag brukar ofta vara på landet och då kan jag inte använda någon annans dator! dessutom så får jag ingen ny dator eftersom jag *bara* är 11

 18. hej killa i min blogg och se hur bra den är hoppas jag vinner

 19. hej kola i min blogg och de hur bra den är

 20. Jag älskar dina tävlingar och vill bara säja att allt dom andra säger är bara falskt, jaa du e söt/snygg och rolig haha älskar dig är med i tävlingen hihi love you

 21. 4300 surfzoner har Telia.
  Reser jorden runt med en laptop i min famn
  för då kan jag ju läsa din Fokis i varje hamn.
  Underbart!

 22. jag min mamma har inga pengar och jag älskar dig för du hlälper alla jag skulle vara så glad och tacksam om jag skulle kunna vinna de här sakerna och vi är so fatiga vi har knapast pengar för att köpa mat puss på dig och ricky men de gör innget om jag inte vinner! men kommer att älska din blogg fokis

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *