Tävling – Phoenixtshirt.com

Ni kanske har märkt att jag handlar de flesta av mina t-shirts via Phoenixtshirt? Jag hittade den sidan i slutet av förra året, och sedan dess har jag blivit helt förälskad i de snygga motiven på deras plagg! 🙂 Nu är det dags för en tävling där jag lottar ut valfria t-shirts från sidan! Alla kan vara med, även ni som inte har någon blogg.

För att delta i tävlingen ska ni:

 • Gå in på phoenixtshirt.com och välj ut er favorittshirt.
 • Berätta om t-shirten i er blogg, och att ni har chans att vinna den! Länka till t-shirten!
 • Har ni ingen blogg: Skriv en kommentar i detta blogginlägg, och lämna e-mail-adress.
 • Berätta även varför ni gillar den t-shirt som ni har valt!

1a pris: 2 valfria t-shirts från Phoenix T-Shirt
2a pris: 1 valfri t-shirt från Phoenix T-shirt (till ett värde av upp till 329 kr)
3a pris: 1 valfri t-shirt från Phoenix T-shirt (till ett värde av 199 kr)

Vinnare utses på Torsdag! Lycka till! ^^

2637 kommentarer

 1. Hej.
  Min favorit är Mario Peace (http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.21.2241/peace-mario-t-shirt).
  Typiskt mig.
  Tar dagen som den kommer och går omkring i min röda overall. (;

 2. Hej Foki!^^
  Jag valde den svarta batman-tröjan med logan på!

  Jag tyckte att den var jätte söt, och jag har alltid velat ha en ”superhjälte tröja”

  min mail: manda.musiic@gmail.com

  Kramar
  Amanda^^

 3. Hej där, sötaste Foki! 🙂
  Den här tröjan önskar jag mig om jag skulle vinna:
  http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.2247/lucky-hello-kitty-t-shirt
  Jag gillar den eftersom jag verkligen gillar Hello Kitty (hon är så söt!<3) och för att grönt är en fin färg på mig. Dessutom gillar jag t-shirtar med tryck! Utan är inte lika roliga! 😛

  Min e-mail: klara_s_96@hotmail.com

  btw; din blogg har grymt fin design och jag gillar dina "nyheter". ^^
  Hejdå 🙂

 4. 18 februari, 2010 kl 2:29 e m
  hej 🙂

  wow, det fanns verkligen jättemånga fina tröjor. Jag har ungefär fem stycken att välja mellan.
  Mitt största mål är att börja ändra min stil. Nåt som jag känner mig bekväm i. DU är en stor förebild vad det gäller stil.
  Men ja, just dessa tröjorna vill jag ha för jag tycker dom är jättefina. Little miss late skulle verkligen passa mig men jag har sett ganska många som har den och jag vill hellre ha något som inte så många har, en annan sak att handla på Gina Tricot, dom kläderna har nästan ALLA. Så från denna sidan har ju inte lika många handlat. Jag skulle vela ha jättemånga olika tröjor men dom är ganska dyra och jag har inte råd.
  Om jag kommer trea har jag detta som val för jag bryr mig om miljön. Jag är inte den som kastar skräp på marken. Så jag tycker texten på tröjan passar mig jättebra. Och så är den ju urgllig!
  Om jag kommer 2a vill jag vinna denna, ja usch vad svårt. tre att välja mellan, så ja jag har verkligen beslutsånget, ritigt mycket men det blir: http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.2255/hate-mondays-garfield-t-shirt, för den är lättast att skriva om.
  om jag kommer etta vill jag vinna denna: http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.2257/cant-catch-me-tinkerbell-t-shirt & http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.2255/hate-mondays-garfield-t-shirt (yoshi va också söt)

  ”I hate mondays” Den vill jag ha för att jag gillar verkligen inte måndagar, men vem gör det? Efter en rolig helg ska man upp klockan halv 7, inte så kul. Så ja, den passar mig vääääldigt bra!

  ”You can’t catch me” vll jag ha för att den är underbart fin! Texten har inget med mig att göra men jag älskar tröjan! Jättefin färg, text och tryck! I love !

  Och den dära med snobben skrev ajag där uppe den älskar jag också. Verkligen också jag, en fin tröja med en fin mening helt enkelt.

  Nej nu ska jag ha lektion så jag måste stänga av. Men jag älskar dig blogg, tack för tävlingen !
  Puss&Kram Claudia!

  mitt inlägg kom igen för jag glömde att länka snobben tröjan om jag kom trea: http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1730/keep-it-green-snoopy

  Kram igen 🙂
  Claudia

 5. Jag är med 🙂

 6. hej foki jag heter hilda och jag älskar din blogg önska att jag var du. jag har valt yoshi jag älskar honom men jag älskar dig mer (L)(L)(L)(L)(L) du fattar inte hur mycket jag vill ha den och träffa dig (L) :):)hoppas att jag vinner den där yoshi t-shirt en älskar dig foki du fattar inte (L) men jag hoppas att jag får den där t-shirten (L9 hej då

 7. ååå jag vill så gärna ha en sån t- shirt ! <3
  fast då skulle jag vilja ha den som det står på (I <3 yoshi)
  ååååh snälla foki !, btw älskar din blogg 😉 <3

 8. Emma Sterner

  Jag vill ha den där Union Jack Rolling Stones t-shirten,
  44158. 199:00 kr 🙂
  Ha det bra! 😀

 9. hej! 😀 jag skulle vilja vinna I (L) YOSH(?)I. 😀 för att jag älskade den från första gången jag såg den, men jag får inte beställa för mina föräldrar 🙁 så utan dig, har jag ingen chans att få den. hm. 🙁
  du är bäst<3

 10. Tove Dalgren

  Vill vara med i tävlingen!
  Så nu ska vi se om lyckan står på min sida (:

  Hitta ju tröjan som passar mig som pricken över i:et. Dock var den inte på tjejsidan men vad spelar det för roll? Är lite pojkig av mig så det passar mig ändå. Tröjan jag fastna vid var på Homer som har hörlurar på sig, han och jag är rätt så lika tycker jag! Lat, softar framför tv:en mer en gärna, är inte engagerad i jobbet (som för mig blir skolan) utan det går inge bra där och när det väl går bra, ja då blir man hjälten! Så att få bära Homer t-shirten skulle jag göra med stolthet, min idol på bröstet och även stolt över att fått vunnit den genom (den jag tycker iaf) bästa bloggaren (:

  Länken till tröjan:
  http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.20.2208/headphones-homer-simpson-t-shirt

  // Tove som håller tummarna

 11. Hej jag e med i tävlingen och hoppas inte den e över än för detta var i sista minuten då 🙂

  står på min blogg lite om tröjan.
  Gillar verkligen tröjan en av mina favoriter.

 12. Hejsan foki, jag vill vara med i tävlingen!
  Jag kollade in den sidan du sa och gud va snygga tröjor det finns! Men det va en som jag blev riktigt kär i och de var en med katten gustav på som det står ” I hate mondays” och de passar verkligen in på mig, för på måndagar börjar en helt ny vecka, och det innebär 5 dagar i skolan. Och det blir mycket jobb där. Ja den tröjan passade ju då såklart in på mig , och den va ju ursnygg! Så nu får vi hoppas att jag får lite tur för en gångs skull 🙂 Tycker även att din blogg är grymt cool , och att du är en den bästabloggaren 🙂
  Här är länken till tröjan : http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.2255/hate-mondays-garfield-t-shirt

 13. Visst jeg vant ville jeg hatt t-skjorten ¨Where the wild things are¨. Den var utrolig kul, og det samme var teksten på den. Hadde forresten blitt en bra etter-bursdag-gave for meg (hadde bursdag den 14.februar)! 🙂 Klem. <3

 14. jag är med och tävlar 🙂
  jag har valt en t-shirt (I hate mondays, med katten gustav som motiv) hihi.
  tyckte den var så himla söt.
  & jag älskar gustav haha.
  och för att jag verkligen hatar måndagar ^^ inget för mig att gå upp tidigt efter en lång och härlig helg ^^.

  http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.2255/hate-mondays-garfield-t-shirt

 15. Hejj,
  jag skulle vilja ha den med det gröna djuret, den är otrolig gullig som man kan ha över ett par shorts eller jeans! + så vill jag ändra min stil lite så det skulle ju vara bra med en sån tröja :D<3333

 16. Hej söta Foki,jag skulle gärna vilja ha den svarta hello kitty tröjan! För jag tycker hon är så söt…;)

 17. Hejsan, hela veckan ända sen jag såg inlägget om tävlingen har jag tänkt och VELAT vara med, och det skulle jag. Men varje dag har det vart något hinder (jag har typ fått något virus på datorn) Men som vanligt sitter jag sent ute och ska fixa allt i sista sekund, haha. Aja nu ska jag i alla fall vara med och jag hoppas att det inte är för sent! För jag vill gjärna vara med och delta i denna tävling efter som att det handlar om så fina tröjor! Puss och kram, skummbanan (: <3

 18. Hejsan foki, jag kanske är lite sent ute men jag tycker om Little Miss Bad, Mina vänner säger att jag är ond.. Jag vet inte varför men den skulle passa perfekt! Jag är nog lite ond ibland (A)!
  Puss <3
  http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1717/little-miss-bad-by-junk-food

 19. Hej Foki!
  Jag är med i din tävling och den här tröjan vill jag ha
  http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.2255/hate-mondays-garfield-t-shirt

  Jag vill ha den här tröjan efter som att jag ogillar måndagar! :/ Man måste stiga upp så tidigt efter en helg, och så får man så mkt läxor på måndagar :I
  Det skulle vara lite roligt att komma till skolan med en sådan tröja (på en måndag så klart) ;D

  Jag hoppas att jag vinner! Skulle bli grymt glad då!!! 😀

 20. har skrivit om tröjan på min bogg, kolla gärna förbi, hehe kanske lite sen men vill ha en Little Miss Late tröja älskar dem verkligen! de är så söta, vem vet kanske blir sen någon dag? ;P
  http://missalicia.blogg.se/2010/february/vill-ha.html

 21. hej, jag har ingen blogg,
  vet att det är sent men min syster tipsade mig just om tävlingen,
  skulle vilja ha denna tröjan för att jag tycker att den är söt och vill ha lite mer t-shirts,
  skulle bli jätteglad om jag vann den 😀

  http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1848/light-up-rudolph-by-junk-food
  kram

 22. helt sjukt söt tröja bara.
  Och den stämmer bra på mig för jag lyckas alltid med något.

  kan dock inte länka tröjan, verkar vara något fel just nu.
  Men du förstår nog vilken när jag skriver den blåa ”little miss trouble” tröjan

  kram fia

 23. hej, jag skulle jätte gärna vilja ha stålmannen tröjan:)
  http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.14.1520/superman-babydoll-by-junk-food
  har sökt en sån länge men har inte hittat en förens nu.
  din blogg är föresten jätte söt och du med.
  kram. 🙂

 24. Hallå skulle inte en vinnare utses idag? Är ju jätte nyfiken.

 25. Hej! Jag är med 😉 Rolig tävling, förresten!

 26. foki du e best

 27. alla tröjorna är så fina.Så det blir svårt att välja en.Men jag tror att jag har hittat en som jag vill ha

 28. Vill ha en enkel mussepigg t-shirt i S
  Läs på inlägget där jag har om vad jag vill ha! 🙂

 29. Jag skulle gärna vilja ha den blå:a rolling stones tröjan! Den under musik & band- tjej- och sen den första på tredje sidan. Har börjat lyssna på dem de senaste dagarna så den skulle passa super & jag har alltid viljat ha en sånn tröja av någon anledning! 🙂

  Skrev om den på min blogg också, inlägget heter ”fokis t-shirt tävling” finns under kategorin ”roligheter” om du inte orkar leta. 🙂

 30. Jag är med!
  Jag valde en svart HK-tröja, länken är på min blogg.

  Jag har gärnat vilja ha en söt tshirt men jag har ingen. 😉

 31. när anslutas den? -.-”

 32. Uhm, hej. Jag brukar väl inte direkt vara med i sådana här tävlingar speciellt ofta men I’ll give it a try eftersom jag faktiskt väldigt gärna vill ha en av de där t-shirtarna. Dock har jag ingen aning om VILKEN jag vill ha.

  Nuuu har jag kollat runt lite och bestämt mig för en tröja med Edward Scissorhandsmotiv (Läääänk: http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.12.1455/retro-edward-scissorhands-t-shirt ), helt enkelt för att jag är ett nyblivet men stort Edward Scissorhandsfan och finner filmen om honom extremt bra, hemsk, rolig, kärleksfylld och allmänt awesome. Dessutom är han spelad av Jhonny Depp och filmen är av Tim Burton, då kan det nog inte bli alltför mycket bättre.

  Nu kommer jag inte på mer att skriva men ha ett fortsatt trevligt liv och så, hejsvejs. 😀

 33. hejj:), jag vill ha http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1791/bff-little-miss-by-junk-food
  Jag skulle så gärna vilja ha den att jag nästan sitter och gråter så mycket som jag vill ha den!! Det skulle va det bästa som jag fick om jag kunde få den!Den skulle få hänga på den finaste platsen i min gaderob & jag älskar att läsa din blogg foki!! 😀 JAG VILL HA DEN SÅ MYCKET ATT JAG SKULLE KUNNA DÖ FÖR DEN! pusss&hejj<33 (ps. jag skulle vara så fin i den!)

 34. Hej =)
  Jag skulle gärna vilja ha tröjan med yoshi ( den är svart med yoshi och det står i love yoshi)
  Men om jag fick välja en till så skulle jag vilja ha tröjan med två bambis ( den är rosa eller vit ser ej och med en text: you light up my life)
  Jag vill gärna ha dom för att dom är så fina och jag hittar aldrig några söta kläder i butikerna nära mig.
  Så jag har typ inga fin fin fin fin fina nya kläder.

 35. jag skulle vilja ha ’strong captain america t-shirt’ i killmodell, hihi jag vet att jag är tjej men gillar killtröjor 😀 Jag har länge suktat efter en tröja från den hära sidan men aldrig kommit mig för att köpa en tyvärr. Den skulle vara grymt fin att äga. 🙂

  Hoppas jag vinner, men det är väldigt många som tävlar så jag tror inte jag har nån chans, men hoppas gör jag alltid.

  Roligt att det finns en riktigt känd bloggare som bor i dom lite kallare delarna av sverige, luleå i mitt <3.

 36. HejHej ! 🙂

  Jag Har skrivit om det på min blogg 😀

  ta gärna en titt ! 🙂

  Kram !

 37. hah gillade verkligen din tinkerbell tröja^^
  man tror egentiligen att tinkerbell är snäll och så men egentligen är hon taskigare än så XD hon har inte heller tålamod ^^ (L) titta på ”peter pan ” så får du se 😉 // LOVE TWI

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *