Bilder från läsarträffen!

Här kommer ett antal bilder från läsarträffen! Även en bild på polisens avspärrningar mellan trottoaren och gatan. ^^ Men det var bra att dem gjorde det, för biltrafiken körde farligt nära mina läsare utanför butiken..

Jag ser framemot nästa träff. Den blir nog till sommaren, när vädret är lite snällare, och då ska vi ha en mycket större lokal!

En gång till: Tusen tack för alla fina teckningar, brev och presenter som ni gav till mig! ^^ Man kan aldrig tacka nog mycket för så fina saker! Och framför allt, tack till alla som kom till träffen och medverkade till denna roliga dag! Ni är så söta!

Angående sötaste klädstilen.
Det var ca 100 läsare som hade klätt upp sig extra gulligt. Så gulligt så att man nästan svimmade! Jag vet inte om det blir någon tävling, men jag ska hur som helst gå igenom alla bilder som Ricky har plåtat, och utse ca 40 personer! Jag kommer att publicera deras porträtt i min blogg!

Bilderna kommer senare i veckan. Jag vill ha gott om tid på mig till att välja bland alla foton!

137 kommentarer

 1. Hej du!snälla kan du inte ladda upp bilder på många fler än en vinnare jag bor inte där så jag kjunde inte se kan du inte de snälla !:) kolla gärna min blogg lösenordet är hårspray:)

 2. snääälllllllllllaaaaaaaaa ha tävlingen!

 3. borde ha tävlingen faktiskt! det är inte kul-.-

 4. Naww…ingen tävling? :’c
  MEn huvudsaken var att få träffa dig!
  KRAM!!

 5. Va?! Ingen tävling? Jag som hade klätt upp mig och allting…:'(
  snälla, kan du inte ha en tävling, det skulle vara jätte roligt att få se alla som hade klätt upp sig! *Hundögon* Det är nog fler som vill komma upp på din blogg och ha chansen att vinna!
  Puss och tack för en jätte bra blogg!

 6. Oj, håller med Sofia. Jag tycker du borde ha snyggaste outfit tävlingen i alla fall! Lägg upp de bästa outfiterna så får vi läsare rösta fram vinnaren! Snälla? Du lovade…och det vore kul att vara med och påverka vem som vann.
  Du är världens bästaste sötaste bloggerska som finns.<3<3

 7. ASSÅ ÄLSKAR DIN BLOGG!!
  hitta din i somras, asså jag blev kär i den direkt då!
  asså jag verkligenläste alla inläggen du har skrivit.
  haha (a)

  <3

  sluta inte blogga!

 8. jag tycker faktiskt att du borde ha tävlingen till att kunna vinna ett valfritt smycke från cocoo! alla som var med gjorde ju det lite för tävlingen! komigen. Snällaste FOKI!. Jaja folk blir besvikna på dej:(. puss o kram<3.

 9. Kassandra

  välj bara upp de finaste! och ha med tävlingen!.

 10. ha med tävlingen!!! snäällaaa!

 11. Hej hej, jag ville bara veta om du har tittat på vårat kolage? Jag och erika höll på med det i två timmar. Det var jätte svårt att rita den mer verklighets trogna bilden på dig 🙁 min dator dog just då så jag vara tvungen att rita på ”fri hand”. Ville bara fråga….

 12. Kan inte du lägga ut en bild på di statistik snälla <3

 13. ÅÅÅ!!! Vi hade velat vara där…<3<3<3<333 🙂 XO XD

 14. synd bara att man bor i Skåne och inte kunde komma upp 🙁

 15. klart det måste bli en tävling om du har lovat småtjejerna det!

 16. Jag var med på många av domhär bilderna

 17. Jag tycker att du ska komma till den bästa staden , Göteborg !! 😉

 18. nawww den 5 uppifråg e jätte gullig på dig, du har ett jätte sött leende där :§

  ha en bra dag många kramar Clara
  <3

 19. Asså var det liksom inte lite jobbigt det dära?
  Jag menar med massor av folk som står runt och säger ¨¨Foki kan jag få din autograf¨¨ det skulle jag tycka

 20. Mohahaha, jag fick panik när jag glömt att smina och klä ut mig, så jag kilade bort till huset (på 2 min) och bytte om och sminkade mig (på 15 min) XD
  Fick en kram, men ingen autograf <3

 21. Hej asså gud gud vad fin du är, jag håller på att färga håret för jag vill typ i dyp se ut som dig<3<3 min pojkvän brukar typ tycka att jag är för ofta på din blogg! hihi, men jag bryr mej inte!! för din blogg äger<3<3<3<3<3<3<3 aja, men jag har ingen blogg:( orkar inte fixa nån..och sen så kommer jag typ inte ha tid vid min egna + att jag aldrig kommer att få min blogg lika bra som diin<3 jag har typ inte komenterat nån gång förut vet ej WHY men nu så gör jag ju det<3 (ROLIGT) hoppas du svarar<3<3<3 aja, men nu ska jag vara med min kille BYE BYE, kram! och sen så undrade jag bara hur du får den så bra?? <3<3 du kanske bara har med föddtalang! <3<3<3<3

 22. men foki du låvade ju att ha en tevling jag hadde klätt mej jetesött och råsa och så ju……..

 23. […] har jag valt ut 24 läsare från läsarträffen, som alla har söta och / eller speciella klädstilar! Jag har satt ett nummer på varje bild, så […]

 24. åå foki du är min favorit<3….
  önskar att jag var där ..
  och du har välldigt många fans<3<3<3<3

 25. […] Bilder från läsarträffen! « Fokis – Modebloggaren anordnar läsarträff i Stockholm. Det blir kaos, polisen kommer på plats och får stänga av gatan och lokalen som är hyrd är för liten. Förstår ni hur stora de här modebloggarna är? Förstår ni hur mycket de är den nya tidens popstjärnor? Läs. Lär. Börja förstå. […]

 26. […] de flesta av er vet så anordnade jag en rolig tävling för alla besökare på läsarträffen! Alla som ville, hade möjlighet att tävla om vem som hade den sötaste / ovanligaste klädstilen. […]

 27. haha snyggt! <33
  kolla in min blogg om ni vill på http://www.astakanasta.blogg.se

 28. Älskar din stil:D<3vad mkt folk:)hoppas du får en bra kväll!^^Kraam

 29. kan du inte komma till gällivare<3

 30. Jag skulle gärna gå på en av dina läsarträffar men ganska svårt att åka till stockholm:( Kan du inte komma till Gbg nån gång?? kramar Iniz

 31. jag känner tjej på bild ett grön jacka, närmast på bilden.
  det e min kompis lilla syster

 32. oo jag önska att jag var där men vart var det där någonstans??

 33. Hej, jag heter Emma Karlström och jag gillar verkligen din ”fokis.se” sida. Jag vet att du kommer ifrån Thailand och jag älskar det stället. Faktum är att när jag var 1 och ett halvt år flyttade jag till Laos nära Thailand. Jag bodde där i fyra eller fem år och jag slutar inte tänka på stället sen jag flyttade !

  Älskar din blooogg!!!!!

 34. KAn inte du komma till Avesta i dalarna nån gång? det skulle vara super kul 🙂

 35. puhh…goch vad mkt folk

 36. Ååh, så kul! Jag vill jättegärna träffa dig Foki, men jag bor i skåne och du har väl aldrig varit här? Snälla kan du inte komma till skåne nån gång så att jag får träffa dig? :’D<3

 37. å älskar dig foki dina klädder och allt kan inte du ha det igen för jag vill jätte järna träfa dig jag bor i stockholm <3<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *