Ny bloggdesign!

Redan i december så avslöjade jag mina planer om en flytt till WordPress och även om att införa en helt ny design på min blogg.

P.g.a tidsbrist och andra saker så har det tagit lång tid för mig att utföra detta. Att kopiera en blogg som inehåller 1800 inlägg är inte så lätt som man kan tro, men nu är det äntligen gjort, och min nya designen är äntligen aktiv! Välkommen till min nya blogg!

Nytt utseende men med samma kvalité och samma skribent! 🙂

Ni får gärna säga vad ni tycker och anser om den nya designen.
Jag har fått hjälp av en duktig webdesigner här i Umeå som heter Ludvig.

241 kommentarer

 1. Jätte jätte fin!:D<3

 2. jag tycker att designen var skitfin!

 3. designen blev ju bra

  Rekrytering

 4. riktigt fin blev den! 😀
  som gjord för dig… hehe, vilket den såklart är! ;P

 5. Den var jättefin, vart gör du dina designer?

 6. den blev riktigt fin!

 7. Den blev ju jätte bra! =)

 8. den blev ännu finare än den förra, och den var jättefin! <3

 9. Den blev värkligen jätte fin! 😀
  Älskar dej nya designen! ^^<3

 10. den här va mycke bättre än den förra (inte att det va nåt fel på den, den va också jättefin) den här känns liksom lite mer personlig 😛

 11. Heej Foki.♥

  Shit! Såg att du svarade med en kommentar 😀
  Kul att du svarar med :)♥

  Fräcsh design! Mycket nyare och proffsigare!
  Och man ser att du har thailändsk bakgrund med träkanterna och grejerna. Cool! Kreativt!
  Love it! :D♥

  Pusss♥

 12. hej Foki! Tycker din nya design är riktigt fin har dock två små saker som jag tycker kan förbättras. För det första är klockslagen i kommentarsfältet lite förvirrande och sen så tycker jag att det vore fint om du hade samma bakgrund som du har under varje inlägg där det finns länk till kommentarerna… bakom rubruken till nästa inlägg också. Eller något annat förtydligande. Om man letar efter ett visst inlägg och bläddrar ner på sidan ganska snabbt är det lite svårt att direkt överskåda var inläggen tar slut och rubriken befinner sig.

 13. den e jätte snygg foki! 😀 hoppas du har den kvar ett tag ;D <333333

 14. Essie agestav

  Den e jättesöt, men är det bara jag som inte ser en header??

 15. fin men kanske där det står kontakta mej kanske inte va så fin bakrund(verkligen inge illa menat)

  Men älskar din blogg ändå :D<3

 16. den gamla va mycket snyggare !! 🙂

 17. Heej Foki

  Jag älskar verkligen din blogg. Snygg design, skulle också vilja ha en sån snygg design:)

  Kolla gärna in min blogg

  Puss&Kram Emelie

 18. Jag skrev Komentaren innan

  Skulle också vilja ha en sån snygg design men kan bara inte:(:(

 19. snyggare än gammla 😀

 20. Hej foki jag gillar din blogg jätte super mycket och den här desingnen är super snygg. Jag har en fråga Jag ska ha ett japan kalas när jag fyller 11. Har du några bra tips om vad man kan göra svara göra? Svara gärna Och läs gärna min blogg!

 21. Din nya desgin är jättefin :)<33

 22. Denna design blev riktigt bra! Supersnyggt verkligen. Och jag är ganska kräsen av mig ;D

 23. Jag tycker det blev jättefint! 🙂

 24. Heei Foki! <3

  Din nya design är jättefin! Skulle du kunna kolla min blogg? Skulle betyda jätte mycket för mig 🙂 <3

 25. Den nya designen är jätte fin! Gillade dock den förra bättre..

 26. Jag tycker tvärr att designen är gräslig, den du hade tidigare var mycket mer gullig o kawaii. Den här känns så överambitöst och du ser ut som någon geisha som sitter girig på ett berg av guld, vilket verkligen inte framhäver din personlighet.

 27. oj sorry haha du hade bytt bild sen dess… den här var bättre men jag tycker fortfarande den är lite för… allvarlig, hade varit finare med lite mer hello kitty tema

 28. Skit snyggt!

 29. Jätte fint! 🙂 lite ovant när man först såg det men det jätte bra (Y)

 30. Designen är fin, men flytten till wordpress var ett misstag.

 31. så himla snyggt. du har ju gjort lite ändringar då och då. först så hade du en bild på dig, där du såg lite bitchit ut, och det är så synd om folk tror att du e det. när du sedan åkte iväg på lovet, så blev sidan mycket mer du och jag tycker att det bara blir bättre och bättre. fasr du kan väll försöka att lägga in bilder på dina naglar under ”fokis nails” även om det inte är du som har gjort dem, för den sidan är så tooom. synd. älskar bloggen. kram 🙂

 32. en sak till: kan du inte lägga ut manga, som du sa att var din dolda talng, men nu när den inte dold längre så nu vill vi se.

 33. Jag älskar din nya design 😀

 34. Åh vad fint du är ju sååå himlaa duktig!!!! 🙂 Älskar din blog!!!! :* <33

 35. I found this article useful in a paper I am writing at university. Hopefully, I get an A+ now!

  Thanks

  Bernice Franklin

  [url=http://www.uggworld.eu]UGG Boots[/url]

 36. hej bloggen är fett snygg <3<3<3

 37. HEJ FOKI!

  JAG ÄLSKAR DIN BLOG.

  KAN INTE DU TA ETT FOTO PÅ DIN GARDEROB ELLER VÄLJA UT 5 AV DINA FAVORIT SAKER OCH TA ETT FOTO AV DOM

 38. good share, great article, very usefull for us…thank you

 39. Tusan också, det låter så enkelt om du tänker efter.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *