Morötter istället för cigaretter..

Tänk om butiker och kiosker skulle byta ut alla cigarettpaket mot morotspinnar!

Vad överraskade och förvånade alla rökare skulle bli när de ska handla! ..Men då kan de ju knapra på nyttiga grönsaker istället för att förstöra sina lungor, hy och tänder med giftig rök! ♥

 

Morötter!
Både godare och nyttigare!

 

 

192 kommentarer

 1. Tummen upp för det !
  Vist skulle jag bli arg om jag skulle köpa cigg och fick det men fan bättre det där än cancer jag skulle aldrick tack anej !
  HAHA BÖRJA ME DETTA !

 2. Hihi, jag skulle definitivt köpa dem i så fall! :)<3

 3. haha coolio! =)

 4. haha det skulle begås ett antal mord här i umeå!

 5. Kul ide! För det som är svprast när man slutar är inte själva suget utan att ha något i handen att plocka med.

 6. haha! smaaart 😛

 7. Åh, det hade ju varit en dröm.

 8. det sämsta med rökning är väl visserligen kombinationen med förorenad luft, dålig kost(exempelvis massproducerat kött, som även förstör miljön & dom självklara djurmorden) & dåliga vanor i allmänhet.

  samt, skulle jag ta en morot i munnen skulle det nog bli en snabbare död än min rökning, med min himlans allergi.

 9. Haha det var ju både smart och roligt! 😀

 10. 1 person som har tsunami i skolarbete i 5an

  Hej Foki! Jag har ett skol arbete i IUP som handlar om Tsunamin och undrar om du var med i dej? 🙂 P.S Älskar din blogg 😀

 11. Jag håller helt med dej att det ska finnas morötter som cigarett paket:P min mamma röker och jag tkr att hon ska äta morötter istället:)<333

 12. Dom skulle bara bli sura , hoppas vi slipper rökning i framtiden ! 🙂

 13. Lilla gumman, det är inte så lätt förstår du! Då kanske man hade tagit till med andra åtgärder som att börja knarka eller dricka. Det är faktiskt ett mycket bättre beroende att röka:) Du är lite tramsig när du ska vara "the good girl" hela tiden. Snälla människa, har du ALDRIG själv gjort något dumt eller??

 14. Bästa ideen "Ever" ju!

  XxXx Karmen

 15. Tänk vad pissed off en rökare hade blivit om den köpt ett sådant paket istället.

 16. hur vet du att de är godare när du säger att du aldrig provat? just de :p

 17. Lilla gumman, hur vet du att morötter är godare om du aldrig provat röka som du påstår? 🙂
  samt att det där inte har samma effekt som cigg , och nog inte skulle gå hem hos rökare. ha en bra dag!

 18. tänk på att man också får hår på tungan!

 19. tänk på att man också får hår på tungan!

 20. Usch, att röka är inte ett dugg bra!
  Vem väljer att röka egentligen? ..

 21. Haha, ja tänkt om det hände 🙂

 22. mums morröter haha xd

 23. Jo det vore ju jättebra! 😀
  Morötter är gott ju (Y)
  P.S. gillar din blogg 🙂

 24. Coolt! Tänk om det skulle hända, va mycket bättre folk med astma skulle må då 🙂 (Jag bland annat) Störs väldigt mycket av all cigarettrök som inte går att komma ifrån vart man än är. =/

 25. oerhört glad är jag över att det hade varit en omöjlighet. De som inte känt den känslan när de är så oerhört röksugna, förstår mig. Hade jag i det tillfället öppnat paketet och hittat morötter (som dessutom är bland det äckligaste jag vet) hade jag utan att tveka smällt till någon.

 26. Haha, fy fan vad skön grej :p Det är sp sjukt äckligtmed folk som röker :/ framförallt i busskurerna när man väntar på sin buss, äckligt! :p

 27. Jätte bra idee :DD

 28. synd bara att jag är allergisk mot morötter 😛

  läs om min HandD på bloggen 🙂

 29. haha ska man röka dom ska man äta dom ja fattar inte?:P

 30. Men ew , och nej .
  cigg borde folk få köpa, ingen kan hindra dom .
  Och om man vill röka får man fan välja själv .
  jag tycker att rök luktar jävligt gott , mina vänner får blåsa på mig hur mycket dom vill, sen hatar jag folk som tycker illa om rökare , dom kan dra åt helvete !

 31. Haha , kan kanske lura pappa ;P
  xd

 32. hej foki, jag är en tjej på 12 år, jag är rök beroende och det är det värsta jag vet, folk som röker. ingen vet om det och jag vet inte vad jag ska göra, jag kan inte berätta för någon. eftersom att jag tröst röker, så det har sina anledningar att jag röker. inget blir som jag vill. snäll kan jag inte få svar på denna kommentar eller aa kan du inte lägga upp den på bloggen. du är en utav mina bästavänner. eller aa du är min bästa vän. du är alltid så snäll och go mot alla. skulle bara vilja att du gav mig på något sätt tips och för att få svar på kommentaren är att du lägger upp den i ett inlägg. jag vill att folk i omgivningen vet att det finns små tjejer som mår såhär dåligt som mig. och aa att det inte alltid är så lätt. jag har bara blivit mer och moer ego, alltså jag tycker synd om mig själv och så. och det gör bara saken värre. snälla ge mig svar!
  puss foki, jag älskar dig min drömm är att träffa dig!

 33. vilken bra ide'!!

 34. Filifjonkan

  Jag ska absolut ge det till mina kusiners pojkvänner!!

 35. Det skulle vara för bra bara!

 36. Haha! Förvånade? Förbannade är väl ordet 😀

 37. haha xD

 38. haha, awesome 😀

 39. Skulle vara asbra! 🙂
  Hatar att folk röker… >:(

 40. sjit vad häftigt. såna skulle jag vilja ge min vänn som håller på slutar röka pga graviditet samt hon knaprar på morötter hela tiden.
  skulle vara perfekt =)
  går de å köpa i sverige+
  i så fall var?
  =)
  kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *