Mrgizmo.se och Foki – Vinn en Iphone!

Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången består priset av någonting extra fint.
Nämligen en Iphone!

PRIS
Första pris – Iphone med valfritt iphone tillbehör!
Andra prisNonstop Hörlurar (3 personer kommer att få 2:a priset)

TÄVLINGSREGLER


Ni som har en blogg:

  • Välj ut det en intressant iphone tillbehör som du kan hitta från Mrgizmo.se
  • Berätta i din blogg att du medverkar i en tävling på Fokis.se.
  • Länka till mig, och till sidan med det iphone tillbehöret du giller mest som du hittade.

   Ni som inte har en blogg:

   • Anmäl dig till Mr Gizmos nyhetsbrev (finns en ruta till vänster när du kommer in på sidan).
   • Motivera varför du vill vinna.

   Kommentera här och berätta om du deltar i tävlingen. Ge mig också din e-postadress!
   Jag utser vinnare på Söndag! Lycka till!! ♥

    3812 kommentarer

    1. HOPPAS 😀

    2. hejhej foki <3 det var jag som träffade dig på läsarträffen i umeå. jag skulle vilja ha skalet med hallo kitty på (vit) hoppas det inte är försent. 😀 åå vad jag längtar love love love love. jag behöver värkligen en mobil 😀 min har fått en stor spricka och den har slutat funka och jag har inte råd med en ny love <3 foki / matilda <3<3<3<3<3<3 hoppas det inte är försent 😀 matilda.123@hotmail.com

    3. 2009-11-23 @ 16:58:26

     URL: http://brunettelle.blogg.se/

     Postat av: Brunettelle

     (kom åt enter och skickade iväg förra kommentaren för tidigt ;))

     Jag vill jättegärna vinna en iPhone!!

    4. hej jag heter dil jag är 12 år önskar att jag kan vinna ett i phone snälla jag har alltid önskat att få i phone KAN JAG VINNA SNÄLLA FOKI!!!!!!
     kr

    5. Hejsan sötaste Anchisa/Foki! Jag skulle jättejättegärna vilja vinna en iPhone eftersom att min mobil som jag har just nu inte funkar alls, och har verkligen inte råd med en iphone själv. Så det hade varit underbart att vinna! Jag har ingen blogg eller så. HOPPAS att jag vinner. Vet inte om man skulle önska något tillbehör men gör det endå. Jag skulle gärna vilja ha ett rosa skal till isåfall. SNÄLLASNÄLLASNÄLLA ge mig en iphone!! jag vet inte hur jag ska få din uppmärksamhet bland ALLA dessa kommentarer så jag säger bara snälla 🙂

    6. Har lagt mitt tävlingsinlägg som URL (:

    7. Hej jag är med i tävlingen! Min telefon är helt kaputt så det vore underbart att vinna en telefon!

     jag har länkat till dig och tillbehöret i min blogg! (se url)

     hmm det går inte att kopiera in länkarna för mig här i kommentarsfälten, men om du klickar på url/bloggadressen så kommer du dit 🙂

    8. Hej foki!
     Jag vill jättegärna vara med i din tävling:)<3
     Skal: Louis vuitton,lr vanligt rosa
     Jag älskar dig blogg! 😀
     Inlägget står högst upp på min blogg:)

    9. jag är definitiv med:D tänk om man kunde få sig en telefon 😀

    10. Hejhej Foki!
     Jag vill vinna en iPhone för att jag har aldrig haft en bra mobil.Jag har alltid drömt om att får en mobil som iPhone. den som jag har kan inte göra nånting det går bara att ringa på den 🙁 så jag önskar hela mitt hjärta att jag kanske kanske vinna. <3

    11. Jag är absolut med älskar iphone 🙂
     man kan ju alltid hoppas. 🙂

     roligt med lite tävlingar by the way 🙂

    12. är det en iphone 3gs med 32 gb

    Write a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *