Ska fixa en lock-guide.

Varje gång när jag visar bilder på mig själv med lockat hår, så får jag massor av frågor om hur jag gör för att fixa mina lockar, och hur jag håller dem så perfekta hela dagen. Därför så har jag tänkt lägga upp en guide om hur jag gör mina lockar, och även avslöja vilka produkter jag brukar använda. ♥

 

Jag har nyligen fått hem ett nytt produktpaket från Forhair.se, med alla produkter som jag behöver till att locka håret, så nu ska jag börja att skapa guiden!

Från vänster: Osis hårspray, Osis freeze spray, och Osis Loopy.

 

Lägger upp guiden lite senare.

 

53 kommentarer

 1. hejhej foki 🙂 jätte gullig blogg kan jag börja med att säga sen tänkte jag be dig att börja videoblogga mer 🙂 kram

 2. Åh jag har den hårsprayen!
  Den är den bästa någonsin tycker jag 🙂
  Speciellt när man har sådant hår som mig.
  Har typ ''scenehair'' så jag tuperar jättemycket och ingen hårspray som jag har andvänt har hållt sig hela dagen som den här gör ! 😀

 3. Haha, Osis+ använder jag oxå! Fast jag har redan lockigt hår men curl creamen från osis+ är att rekomendera om man har krulligt och tovigt hår. Dock blir plånboken lite tunnare när jag köper produkterna. . . ;d

  Osis+ Forever! <(^o^)>

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *