Lovely Friday

Hello!

Har just vaknat efter en 12 timmar lång sömn. Haha, jag brukar sällan sova så här länge, men ibland så behöver man vila ut extra mycket. 😉 Jag ska strax åka iväg till skolan, men först ska jag bara visa upp min nya jacka från Melba.se och mina nya skor från Bianco.

  
Länk till jackan.

Äntligen Fredag!

121 kommentarer

 1. Skorna sååååå grymma. Var får man tag i såna?

 2. Bianco såg de nu…….

 3. Vilken snygg outfit!

 4. snygga skor! 🙂

 5. Älskar skorna!

 6. dom skorna diggar ja !!
  vill oxå gå i klack och så men ja känner mig för ung för de 😉 , jag älskar skoor …!" 😀 , med passande kländer :p<3

 7. Du har en riktigt snygg stil tjejen!

 8. seriöst ! jag gillar att läsa din blogg osv. men hur får du råd att köpa allt ? 😮 du köper ju typ alltid nya saker plus att du nästan alltid går ut och äter på resturang. Jag vet att typ den här frågan var med i din frågestund för några veckor sedan, men då var ditt svar ; jag använder mig av de pengar jag har. Och nu ville jag bara fråga var får du så himla mke pengar ifrån då? för du har ju skrivit att du inte tjänar pengar på din blogg , och du har ju inget heltids jobb efter som du går väl i skolan . så snälla svara på det här !

  kramar lucy ♥

 9. Damn, ser ut som ett mähä. Fyfan.

 10. Jättefina skor du har sötnos! 🙂

 11. snygga skor o snygg jacka:)

  foki kan du nt ha frågestund ngngång?:d

 12. Riktigt snygga skor! 🙂

 13. fett fina skor

 14. felicia ♥

  Hej foki! Jag drömde i natt att du och ricky gjorde slut :0 Men så sprang jag till datan och skulle se om det var sant men som tur var det inte det! 😀
  Hoppas att erat förhållande håller förevigt! :)♥
  jag hoppas du läser detta meddelande :)♥

 15. Jag ÄLSKAR skorna :D:D

 16. Galet snygga skor, vart har du köpt dom ? 🙂

 17. gud va snygga skor =)

 18. 2009-09-02 @ 11:37:43

  Postat av: Lynda

  Fan vilka snygga skor 🙂

 19. åh så snygga skor! var är de köpta? :O
  Var köper du dina skor överhuvetaget? Kram

 20. Heeej 😀 Jag har nyss hört talas om din blogg typ 1 dag :::::::::::::::::D jag läser inte blogg men när jag titta på din läste jag typ all :O fröta gången 😀 😀 jag älsakr din blogg och hoppas att du fortsätter 😀

 21. Söta tiffani

  vad snygg du är där med taits högklackat och jeans jacka Puss o Kram Tiffi

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *