Strawberry Swirl

Hello!

Idag har jag varit ledig från skolan! Har sovit ganska länge på morgon, sedan åkte jag in till centrum med Ricky fikade med Marie (Rickys mamma.) Efter det gick jag ut på en liten shoppingrunda. Hittade ingenting speciellt, men jag köpte ändå ett par nya skor från Blueberry, en tröja från Rut M.fl, och ett par korta shorts från BikBok. m.m.

Bilder kommer upp imorgon! 🙂 (dagens outfit)..

Nu är jag hemma igen och ska avnjuta ett varmt bad! ♥


Idag kom mitt nya smycke från Mi Lajki!
Den här gången är det ett armband med en rosa cupcake – Strawberry Swirl! ♥

Jag är jätteglad just nu, för jag har fått den fina möjligheten att erbjuda 15% rabatt till alla mina läsare, på alla produkter hos Milajki.com! Skriv bara Fokiblogg i fältet för rabattkoden! 🙂 Erbjudandet gäller hela Juni månad!

Mitt nya söta armband!
En mycket kul sak med dessa smycken är att man kan koppla loss berlocken från
armband / halsband och byta plats med berlocken från det andra smycket!
     

106 kommentarer

 1. jätte fina smycken!

 2. okej ,skickade ett mail eller skrev de bara de som en kommetar när du skulle bestäla ?:)

 3. guud så fina :DD såg de igår inne på fait och jag vill så gärna köpa armbandet :)) kika in min blogg och kommentera gärna 😀 din äger!

  filippajohannalouise.blogg.se

 4. Hej! Jag ser att du är intresserad av smycken i cupcakes och i godisstuk. Jag håller på med något liknande som jag tror skulle intressera dig.
  Har en hemsida under uppbyggnad men kolla gärna in å min blogg och gå in på kategorin "Mina Fimo-sötisar"
  mvh Isabelle

 5. Guuud vad söta jag ska köpa sånna NU!!! Vare sig jag har råd eller inte!
  PS.ÄÄÄÄÄÄLSKAR din blogg!!

 6. Ååh, sött!!! 😀 😀 😀 ♥ Älskar din blogg så hiimla mycket! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *