Soap bubbles!

Hejsan! ♥

Hoppas att alla mina läsare har en trevlig kväll! ..Själv har jag haft det lugnt och skönt! Ricky fixade en supergod middag, sedan har vi varit ute på en liten kvällspromenad! Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv tills jag somnar! 🙂

Kvällen i bilder:

Ricky  fixar middag! Västerbottenost-gratinerad lax med potatiskroketter.
 

Sweet love! ♥
 

Älskar såpbubblor. ♥

Godnatt!

275 kommentarer

 1. SÄpbubblor det blir fint nÀr man tar kort pÄ den , Àven fast det inte funkade för mig =P, men de funkar för dig '

  FINT^^

 2. 2009-05-18 @ 20:34:49

  URL: http://siggansblogg.blogg.se/

  Postat av: Linn

  Vilken söt bild med sĂ„pbubblorna! 😀

 3. 2009-05-18 @ 20:34:49

  URL: http://siggansblogg.blogg.se/

  Postat av: Linn

  Vilken söt bild med sĂ„pbubblorna! 😀

 4. Ni Ă€r sĂ„ söta ihop! VĂ€ldigt fina bilder ocksĂ„ 🙂

 5. Ni Ă€r sĂ„ söta ihop! VĂ€ldigt fina bilder ocksĂ„ 🙂

 6. JĂ€tte fin blogg 🙂 hihi!

 7. JĂ€tte fin blogg 🙂 hihi!

 8. heej jag undrar om du Àr kristen eller buddhism för alla i min klass retar mig bara för jag har en tro som dom flesta thailÀndarna har och dÀrför undrar jag om du har blivit retat pÄ sÄnt sÀtt svara gjÀrna mig pÄ min kommpis blogg som Àr natalijas

 9. heej jag undrar om du Àr kristen eller buddhism för alla i min klass retar mig bara för jag har en tro som dom flesta thailÀndarna har och dÀrför undrar jag om du har blivit retat pÄ sÄnt sÀtt svara gjÀrna mig pÄ min kommpis blogg som Àr natalijas

 10. jÀttesöt bild pÄ dig med bubblorna =)

 11. jÀttesöt bild pÄ dig med bubblorna =)

 12. asiatiska flickor Àr det vackraste som finns! / mikael

 13. asiatiska flickor Àr det vackraste som finns! / mikael

 14. Jag mÄste bara pÄpeka att din blogg Àr full av vackra och inspirerande bilder! SÄ ung men sÄ mycket talang. Jag tycker om att tjuvkika i din blogg ibland.

  Mvh

  Natashja

 15. Jag mÄste bara pÄpeka att din blogg Àr full av vackra och inspirerande bilder! SÄ ung men sÄ mycket talang. Jag tycker om att tjuvkika i din blogg ibland.

  Mvh

  Natashja

 16. 😀 jag Ă€lskar din blogg <33

 17. 😀 jag Ă€lskar din blogg <33

 18. Vilken söt bubbelbild ^^

 19. Vilken söt bubbelbild ^^

 20. HEJ

  LÄSTE OM DEJ I VK, KUL OCH TREVLIG BLOGG, LAXEN SER JÄTTE SMARRIG UT, KAN DU LÄGGA UT RECEPTET, TACK//ULRIKA W

 21. HEJ

  LÄSTE OM DEJ I VK, KUL OCH TREVLIG BLOGG, LAXEN SER JÄTTE SMARRIG UT, KAN DU LÄGGA UT RECEPTET, TACK//ULRIKA W

 22. hej, hittade dej via vk, jÀtte kul blogg du har, laxen m vÀsterbottens osten sÄg jÀtte smarrig ut, kan du lÀmna ut receptet, tack

 23. hej, hittade dej via vk, jÀtte kul blogg du har, laxen m vÀsterbottens osten sÄg jÀtte smarrig ut, kan du lÀmna ut receptet, tack

 24. Yeah. Go Potatiskroketter (eller vad jag kallar potatisbollar). Älskar din blogg. Hoppas att du fortsĂ€tter skriva om du nu skulle flytta nĂ„gonstans. Jag och min kompis tittar alltid in pĂ„ din blogg för att se om du lagt upp nĂ„got mer.

 25. Yeah. Go Potatiskroketter (eller vad jag kallar potatisbollar). Älskar din blogg. Hoppas att du fortsĂ€tter skriva om du nu skulle flytta nĂ„gonstans. Jag och min kompis tittar alltid in pĂ„ din blogg för att se om du lagt upp nĂ„got mer.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *