Plugga

Hello!

Idag har jag ingenting att göra, så jag använder tiden till att plugga inför några prov som väntar på mig!

Just nu sitter jag ensam, älsklingen har cyklat iväg till kiosken för att köpa glass! ..Solen steker idag, så jag har suttit utomhus ett tag med datorn, men tillslut så gav jag upp och gick in igen. Man ser ju inte vad som står på skärmen när det är så ljust runt omkring! 🙂
 

Jag på morgon!

Datorn och nördkoppen. 😉

Ca 3 veckor kvar till sommarlovet!

268 kommentarer

 1. Hej! Jag vet att du får miljoner kommentarer och säkert inte kommer svara på min lilla. Men jag skulle såå gärna vilja ha svar! Min pojkvän som kommer ifrån Thailand kommer på besök om en vecka, för första gången till Sverige och ska träffa min familj! Vi har varit tillsammans i 2 år. Dock vill jag så gärna imponera på honom med att göra lite friterade räkor, kyckling och liknande första kvällen, för att få honom att känna sig lite hemma 🙂 Såg att du inte svarat på dom kommentarerna om hur man gör. Så ag tänkte att om du itne vill svara på bloggen, kanske du kunde slänga iväg ett snabbt mail? Du skulle verkligen ha räddat min nervösa magen för detta om du vill hjälpa mig! Grym blogg! Kram Liza

 2. Hej! Jag vet att du får miljoner kommentarer och säkert inte kommer svara på min lilla. Men jag skulle såå gärna vilja ha svar! Min pojkvän som kommer ifrån Thailand kommer på besök om en vecka, för första gången till Sverige och ska träffa min familj! Vi har varit tillsammans i 2 år. Dock vill jag så gärna imponera på honom med att göra lite friterade räkor, kyckling och liknande första kvällen, för att få honom att känna sig lite hemma 🙂 Såg att du inte svarat på dom kommentarerna om hur man gör. Så ag tänkte att om du itne vill svara på bloggen, kanske du kunde slänga iväg ett snabbt mail? Du skulle verkligen ha räddat min nervösa magen för detta om du vill hjälpa mig! Grym blogg! Kram Liza

 3. ALLTSÅ DU ÄR SÅ J*VLA VACKER:D

 4. ALLTSÅ DU ÄR SÅ J*VLA VACKER:D

 5. Vad använder du för foundation?

 6. Vad använder du för foundation?

 7. hehe, jag har en likadan kopp!! Hoppas att du får ha en jätte fin kväll

  Kramiz

 8. hehe, jag har en likadan kopp!! Hoppas att du får ha en jätte fin kväll

  Kramiz

 9. Oh my, vart har du fått tag på den koppen??

 10. Oh my, vart har du fått tag på den koppen??

 11. måste bara säga att du ser sjukt bra ut ! oh fint hår oh allt. snygg blogg också 🙂

 12. måste bara säga att du ser sjukt bra ut ! oh fint hår oh allt. snygg blogg också 🙂

 13. Hej.

  Jag undrar bara vad du har för dator och för och nackdelar med den. Tacksam för svar 🙂 kram

 14. Hej.

  Jag undrar bara vad du har för dator och för och nackdelar med den. Tacksam för svar 🙂 kram

 15. åh ja jag har också en nördkopp!! 😀 Mn jag har konstaterat att om man har en Mac så älskar man sin dator, så är det bara ^^

 16. åh ja jag har också en nördkopp!! 😀 Mn jag har konstaterat att om man har en Mac så älskar man sin dator, så är det bara ^^

 17. åh vad får man tag i en sån mugg? 🙂 haha

 18. varför skriver alla dubbla kommentarer

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *