Lovely sunshine!

Hello!

Idag har jag varit hemma från skolan. Inte för att jag ville, men för att jag råkade försova mig ganska rejält. När jag vaknade så var det bara en lektion kvar, och då tänkte jag att det är lika bra att stanna hemma. Jag tar ändå alltid igen det jag missar med självstudier! ♥

Idag skiner solen och det är ganska varmt ute, men bara ganska! Jag har just hämtat posten, och då upptäckte jag att jag fått en jättesöt "chockladspegel" från en av mina favoritbutiker – Chapnlle.com! Den är jättesöt, ser ut som en riktig chokladkaka. 🙂 Perfekt som fickspegel!

My Look Today.
  Klänning från: Mary J i Bangkok.
      

Min söta chokladspegel från Chapnlle.com I love it! ^^
   

Nu ska jag gå och plugga matte, sen ska jag plugga svenska och sen ska jag ut och äta en mjukglass! ♥

158 kommentarer

 1. guud vad sööt! Men när jag ska beställa den där, så kan man bara bästella i brun, hur gjorde du så du fick den i rosa?

  Pussar en Foki älskare

 2. du har en sån cool stil jag älskar den

 3. hej hej, måste säga jag älskar din blogg, du har vackra kläder,, Snälla ge mig lite tips om vart du köper dina grejer och sånt,,, kram kram sofia <3

 4. hejhej, din blogg e bäst!
  du har fina kläder, du e otroligt vacker, kan du ge mig några tips ? :)<3
  btw. du har cool stil! 🙂
  puss

 5. undrar vart du får alla dina häftiga saker ifrån;)vart får du din inspiration??^^<3

 6. GUUUD VILKET HÅR DU HAR!!!!

 7. ÅH KLÄNNINGEN! GE MIG!

 8. jag kanske får en vit

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *