Årets första regnbåge! ♥

Har just sett årets första regnbåge, och den var nog en av de mest färgstarka regnbågar jag någonsin sett.

Det har regnat idag, så jag har legat på sängen och kollat på film tills jag somnade. Men för ett tag sedan så blev jag uppväckt av Ricky! Han sa att jag skulle kolla ut genom fönstret, så då gjorde jag det. Och där var den! ..Årets (för oss) första regnbåge! ♥

Vacker regnbåge över Mariehem i Umeå.

Ricky lånade mitt Hello Kitty-paraply. Han ville inte få regn på systemkameran. ♥ Hihi!
 

Nu ska jag äta middag, sen ska jag fortsätta med svaren till frågestunden! Kommer att lägga upp dem imorgon efter skolan.. Jag vet att ni gärna vill se svaren ikväll, men det var så himla många frågor att gå igenom och svara på. Så hinner ej ikväll.Önskar alla läsare en trevlig Söndagskväll! ♥

259 kommentarer

  1. Ni är väldigt söta tillsammans 🙂

  2. Ni är väldigt söta tillsammans 🙂

  3. Vilka fina bilder!

  4. Vilka fina bilder!

  5. åååh gud va fint!!! =)

  6. åååh gud va fint!!! =)

  7. Den där regnbågen såg jag också och fotade (Bor också i Umeå) 😀

  8. Den där regnbågen såg jag också och fotade (Bor också i Umeå) 😀

  9. Just bakom dig på bilderna bor min mormor och morfar,skulle vara kul att se dig någon dag i ume,vi brukar åka dit minst en gång per år.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *