Candy Cutie

Just nu så känner jag mig väldigt duktig!
Knappt halva dagen har passerat, men ändå så har jag hunnit med så otroligt mycket! 😉 Bl.a avsluta städningen i lägenheten, laga lunch, bära ner alla vinterkläder till förrådet och dessutom fixa nya naglar, samt fotografera dessa! ♥ ..Allt detta inom loppet av ca 6 timmar!

Dagens naglar.

    

En annan sak!
Varje dag får jag e-mail från folk som öser jättefina och gulliga kommentarer över mig & min blogg! ..Igår kväll så fick jag någonting alldeles extra! En av mina söta läsare mailade och berättade för mig att hon hade lånat ett fotografi av mig, och gjort om det till en illustration i ritprogrammet Paint. Sedan hade hon lagt upp denna bilden på sin blogg. ^^

Detta tycker jag är jättesött och väldigt rörande! ♥ ♥ Tack så mycket för den fina illustrationen! 🙂

304 kommentarer

 1. jag Àlskar naglarna du gör

 2. Shit !
  det dÀr var dina snyggaste naglar nnÄnsin'!

 3. Moa 12 Ă„r

  Jag tycker dina naglar Är helt fantastiska!! en sĂ„n docka du har pĂ„ bilden har jag med!!!! Älskar din blogg!!
  Kramar frÄn Moa

 4. Hej foki!
  Ja tycker att dina naglar (alla) Àr sÄÄ himla fina!

  candy cutie var nÀstan dem finaste!

  Puss&kram

  //Fanny

  I LOVE U

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *