Ny trailer till ”Harry Potter & The half-blood prince”!

Hitills så har jag inte brytt mig så himla mycket om den kommande Harry Potter-filmen The Half-Blood Prince. Men ikväll så kollade jag på denaste trailern till filmen, och den ser väldigt spännande ut!
Se själva! 🙂

Trailer:

Premiär 17 Juli.

21 kommentarer

 1. jag vet inte …jag kanske ser fel…men ere massa gollumsar som kommer fram mitt i videon typ ahaha XD

 2. var med och tävla om en permanent länkning på min blogg hulkenglass.blogg.se! länkningen får vara vad som helst, en youtubevideo, en blogg, en bilddagbok, msn – vad som helst, upp till dig!

  ha en fantastisk dag, och var jättegärna med och tävla!

 3. WOW! Ser ut att bli den bästa filmen i hela serien jue! =)

 4. Vad spännande! Jag har inte ens hunnit se förra än dock… pinsamt 🙂 Ha en fin kväll, kram <3

 5. Vafan, kommer knappt ihåg handlingen från förra filmen. 😮 Måste väl se om den.

 6. oj, den hade jag nästan glömt xD Ska bli spännande att se den 😀

  Haha, gör det 😀 Det är riktigt kul faktist xD (speciellt om det är en tråkig föreläsning) Min bildlärare brukar sitta och rita av sina kollegor på möterna, och hans teckningar blir inte så fula om man säger så xD

 7. måste måste måste se den!

 8. Sv: Tack och ja, den är så himla fin. Tradera är ens bästa vän 😀

  Detsamma! hoppas att du får en bra vecka.

 9. Den ska ses! ^__^'

 10. Visst är den fin! 🙂

  Åh, är bra sugen på att se den! 😀

  Puss!

 11. ja men idag har jag iaf varit duktig. pluggat in 50 franska glosor. skrivit om nigeria på franksna. pluggat till ett prov vi ska ha imon. Måste börja planera fifan.

 12. Om jag ska vara ärlig så har jag tappat förtroende för Harry Potter som film ända sedan jag såg The Goblet of Fire. Man lyckas helt enkelt inte få in så mycket från böckerna i filmen längre, utan allt går bara framåt så snabbt att det är svårt att riktigt bli tilltalad. Mycket av den spänning som fanns i böckerna försvann också…

 13. ja längtar tills den kommer ska gå med min stora flicka

  kram

 14. tack 🙂 hoppas du får en bra dag

 15. Sv Thai:

  Böckerna är helt klart bäst. 🙂

 16. åh vad jag längar, älskar hp så sjuukt!!

 17. Hahahaha har sett alla filmerna xD och alla utom en på bio =D snygg blogg och du är väldigt söt (a) allt väl ?

 18. Jag älskar Harry Potter filmerna :D<3

 19. Ååh, va bra den ser ut att vara 🙂

  Måste se den ^^

 20. Och Dumbledore dör =DDD

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *