End of Tuesday

Jahapp! Så har vi varit och sett Fast & Furious! 🙂 Jag ÄLSKADE filmen! Den var så sjukt bra på alla sätt och vis! Bra action, massor av spänning, grymma scener och riktigt brutala biljakter! ♥ Men det är väl precis vad man ska förvänta sig av en film som denna!.. Dessutom så var det skönt att äntligen få se en riktig uppföljare till första filmen i serien!

Innan bion så gick jag runt på stan och kollade efter något intressant att köpa. Men Ricky höll hela tiden på och "hindra" mig genom att gnälla om att "jag shoppar för mycket"! Hahaha. Kanske att han har rätt? 🙂

Vi hann också göra ett snabbt besök på Tapas! Där åt vi gratinerade vitlöksbröd, oliverbröd med rökt aioli och drack varsin iskall San Pellegrino. ♥

   

Fast & Furious! ♥

 

19 kommentarer

 1. Låter som du har haft en jättebra kväll! 🙂

  Puss!

 2. visst var den 😀 jag älskar F&F 😀

 3. Tack så jättemycket. Vad glad jag blir. Ha det bra. 🙂

 4. Hej hur är det med dig? 🙂

  Har en liten fråga till dig, vi har snackat om ditt hår förut, jag tycker de är så himla fint! Förstår inte hur du får till det. 🙂 Skulle inte du kunna om du har möjlighet att lägga ut en film eller något på hur du fixar håret? kram

 5. sv: Ja, bilderna på din blogg är ju fina ^^ fick låna en polares 450D igår, och den var jätterolig.. hehe..

 6. åh gud vilket fint hår 😀 älskart

 7. Sv: hihi så lite så^^. Hoppas du har hunnit läsa lite om oss så du inte blir förvirrad utav massor kommentarer från bloggen om inte så är den driven utav flera hihi. Men jag är ialf från Vietnam som ligger ganska nära Thai där du är ifrån ^^

 8. btw! Jag längtar med efter att få se FF filmen och fina bilder ^^! Godnatt

 9. Hittade din blogg då den kom upp på "mest aktiva" sidan. Det slutade med att jag nu har läst igenom alla inläggen.. (pust!) Du har vekrligen en sjukt bra blogg!! Jätteroligt att läsa och bilderna är alltid jättebra.

  Tänkte fråga om det går bra att jag länkar till dig på min blogg =)

 10. Åh har du sett filmen nu! Jag skulle sett den i helgen men det vart fullt upp hela tiden att jag inte hann med. Men vi ska se den nu i påskhelgen, måste se den! Vad kul att den va bra. =)

  Kram kram

 11. fin blogg du har=)

 12. Godmorgon söta du.Hoppas att du får en skön onsdag.Söt bild på dig.kram

 13. hej, jag ville bara säga att jag ääälskar din blogg! och du är så jäkla söt! :D<

 14. Kolla gärna in våran Kändisskvaller blogg ;d

  xoxo

 15. aa den var fett bra! hoppas de kommer en till film sen. :p

 16. Åååh, när du skriver om den sådär måste jag också se den! Älskar F&F-filmerna! <3

 17. det är sjukt va fin du är! 🙂

 18. vart har du köpt jackan du har på dig på bilden? 🙂

 19. ååh vart har du köpt den toftan du har på bilden? <3 😮 urläcker!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *