End of Tuesday

Jahapp! Så har vi varit och sett Fast & Furious! 🙂 Jag ÄLSKADE filmen! Den var så sjukt bra på alla sätt och vis! Bra action, massor av spänning, grymma scener och riktigt brutala biljakter! ♥ Men det är väl precis vad man ska förvänta sig av en film som denna!.. Dessutom så var det skönt att äntligen få se en riktig uppföljare till första filmen i serien!

Innan bion så gick jag runt på stan och kollade efter något intressant att köpa. Men Ricky höll hela tiden på och "hindra" mig genom att gnälla om att "jag shoppar för mycket"! Hahaha. Kanske att han har rätt? 🙂

Vi hann också göra ett snabbt besök på Tapas! Där åt vi gratinerade vitlöksbröd, oliverbröd med rökt aioli och drack varsin iskall San Pellegrino. ♥

   

Fast & Furious! ♥

 

19 kommentarer

 1. LĂ„ter som du har haft en jĂ€ttebra kvĂ€ll! 🙂

  Puss!

 2. visst var den 😀 jag Ă€lskar F&F 😀

 3. Tack sĂ„ jĂ€ttemycket. Vad glad jag blir. Ha det bra. 🙂

 4. Hej hur Ă€r det med dig? 🙂

  Har en liten frĂ„ga till dig, vi har snackat om ditt hĂ„r förut, jag tycker de Ă€r sĂ„ himla fint! FörstĂ„r inte hur du fĂ„r till det. 🙂 Skulle inte du kunna om du har möjlighet att lĂ€gga ut en film eller nĂ„got pĂ„ hur du fixar hĂ„ret? kram

 5. sv: Ja, bilderna pÄ din blogg Àr ju fina ^^ fick lÄna en polares 450D igÄr, och den var jÀtterolig.. hehe..

 6. Ă„h gud vilket fint hĂ„r 😀 Ă€lskart

 7. Sv: hihi sÄ lite sÄ^^. Hoppas du har hunnit lÀsa lite om oss sÄ du inte blir förvirrad utav massor kommentarer frÄn bloggen om inte sÄ Àr den driven utav flera hihi. Men jag Àr ialf frÄn Vietnam som ligger ganska nÀra Thai dÀr du Àr ifrÄn ^^

 8. btw! Jag lÀngtar med efter att fÄ se FF filmen och fina bilder ^^! Godnatt

 9. Hittade din blogg dÄ den kom upp pÄ "mest aktiva" sidan. Det slutade med att jag nu har lÀst igenom alla inlÀggen.. (pust!) Du har vekrligen en sjukt bra blogg!! JÀtteroligt att lÀsa och bilderna Àr alltid jÀttebra.

  TÀnkte frÄga om det gÄr bra att jag lÀnkar till dig pÄ min blogg =)

 10. Åh har du sett filmen nu! Jag skulle sett den i helgen men det vart fullt upp hela tiden att jag inte hann med. Men vi ska se den nu i pĂ„skhelgen, mĂ„ste se den! Vad kul att den va bra. =)

  Kram kram

 11. fin blogg du har=)

 12. Godmorgon söta du.Hoppas att du fÄr en skön onsdag.Söt bild pÄ dig.kram

 13. hej, jag ville bara sÀga att jag ÀÀÀlskar din blogg! och du Àr sÄ jÀkla söt! :D<

 14. Kolla gÀrna in vÄran KÀndisskvaller blogg ;d

  xoxo

 15. aa den var fett bra! hoppas de kommer en till film sen. :p

 16. Ă…Ă„Ă„h, nĂ€r du skriver om den sĂ„dĂ€r mĂ„ste jag ocksĂ„ se den! Älskar F&F-filmerna! <3

 17. det Ă€r sjukt va fin du Ă€r! 🙂

 18. vart har du köpt jackan du har pĂ„ dig pĂ„ bilden? 🙂

 19. Ă„Ă„h vart har du köpt den toftan du har pĂ„ bilden? <3 😼 urlĂ€cker!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *