Sommar sommar sommar..


Snart är det äntligen sommar!
😉 Visst känns det som att den fortfarande är långt borta, men det är faktiskt bara ett par månader kvar tills sommarlovet börjar! ..Klart att man längtar! Men hoppas bara att sommaren 2009 inte blir som sommaren 2008. (Kall och grå!) Jag vill gärna ha solsken och 30 °C varenda dag! ♥

Alla har sina egna orsaker till att längta efter sommaren. Jag längtar efter värmen, ledigheten och det allmänna "sommarlivet". Det är så himla skönt att slippa tjocka kläder och långkalsonger! ..Min söta pojkvän har ju köpt en supersnygg stringbikini till mig, som jag verkligen längtar efter! Och det gör nog han också! 😉


Jag och Ricky trivs bäst i värmen! ^^
(Klicka för större.)

Föresten så har jag hittat någonting som kan vara praktiskt att ha i sommarvärmen! Nämligen en söt Hello Kitty-bordsfläkt från Sanrio!

Visst är den liten, men den passar ju utmärkt t.ex bredvid datorskärmen! ♥ 🙂 Finns dock endast på Sanroishop.jp (företagets japanska sida.) Hoppas att den dyker upp på den engelska sidan snart!

I vår lägenhet så kan det bli uppemot 28 °C en varm sommardag! Vi har klagat hos hyresvärden, men dem säger att det inte finns någonting att göra något åt saken! Någon av mina läsare som har detta problem hemma??

17 kommentarer

 1. haha, fin bild på er! var är ni någonstans?

 2. Ja fy vad man längtar efter sommaren. 😛 Men själv ska man jobba juni, juli, augusti! 🙁

 3. Åh ja! Längtar också till sommaren så otroligt! 🙂

  kraam!

 4. Läcker bikini:)

  Jag längtar efter värmen också! Jag hatar kyla:(

  /E

 5. Själv bor man ju i hus och på den undre delen , dvs källaren så det är väl hit alla flyr när värmen ligger på övervåningen.

  Spelar ingen roll om du har alla fönster öppna så känns det likväl som en bastu 😉

  Håller med , ska bli skönt att kunna slänga av sig alla tjocka jackor och kunna gå runt lite lättare..

  Hoppas du får en super dag 🙂

 6. Heej, vilken fin blogg du hade 😀

  Vad tycker du om wayfarers? Jag tycker de e så himla coola! 😀

 7. åhh men fläkten var juh uber cute 🙂

  finns den kanske att inhandla på ebay? 😉

 8. Hur e det idag? 🙂

  Rösta gärna på mig som Veckans bloggare 🙂

 9. Jag har precis samma problem som du har, dessutom blåser in från fönstren så på vintern kan det bli lika kallt som det blir varmt på sommaren 🙁

 10. hittade den satt och leta som en tok,, men köpte en annan 🙂

  så de löste sej så coola dom var 🙂

 11. Jag säger bara vad jag tycker 🙂

  Hoppas du får en jätte bra dag.

 12. Mmm vill ha sommar nu! :p

 13. Tack för en bra blogg!!

  Blir det ingen resa till Japan?

 14. winsy.bilddagboken.se – söta hello kitty saker!

 15. Hahahaa, den bikinin var inte så mycket att flasha tänkte jag säga, men det är väl just det den är! Jag menar att det inte var så mycket tyg typ… Jag gillar att det står "lätt transparent" på beskrivningen…antar att det betyder "totalt genomskinlig i vatten"?

  Men den var faktiskt jättesöt!

 16. Sjukt läcker bikini

 17. hejj 🙂 jag har lite hello kitty saker hemma, ska dock tll Thailand i gen i december o köpa 🙂 vart hittar du nagelsakerna där?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *