I have a chef at home! :D

9 Comments

9 thoughts on “I have a chef at home! :D

 1. SGK

  Grönsaker är härligt, och jag äter själv mycket, men det finns en vanföreställning om vad som är hälsosam mat och vad som är onyttig mat. Det sämsta vi kan äta för hälsan är socker. Sen är spannmål inte särskilt bra heller. Däremot är fett inte förknippat med ohälsa vilket visas i många moderna forskningsstudier. Läs gärna “Ett sötare blod” av Ann Fernholm som har doktorerat inom molekylär bioteknik, som arbetar som vetenskapsjournalist och som utsågs till årets vetenskapsjournalist 2010. Hon granskar olika typer av forskning relaterad till kost på sin blogg ettsotareblod.se

  För övrigt är det som kan vara dåligt med grädde proteinet (kaseinet). Men är man frisk och smal ska det inte vara något stort problem. Smör innehåller marginellt med protein, så det är helt okej att äta.

  Reply
 2. Nathalie

  Grädde är INTE dåligt! Det som är dåligt är socker! Håller med föregående kommentar om Ann fernholms bok samt matrevolutionen av Andreas enefeldt! Kram

  Reply
 3. Jenny

  Coolt, följer honom på insta.
  Du borde verkligen ta lärdom av honom när det gäller att inte äta djur och inte stödja världens största miljöförstöring.
  Hoppas du sätter dig in i ämnet eftersom du har så många som läser din blogg och som kan påverkas positivt!
  Ha det fint.
  Peace and Love

  Reply
 4. Linnea

  Åh min kompis e vegan så ska direkt tipsa henna om den bloggen. Vad roligt att du skrev om de här på din blogg :)

  Reply
 5. Erika

  Fast det stämmer inte!
  Vegetarian är när man utesluter allt från djur, mjölk, kött, fisk, skaldjur, ägg, honung osv.
  Vegan är när man utesluter allt som kommer från djur inklusive sånt man har på sig, som djurtestat smink, kläder gjorda på skinn eller päls samt utesluter att äta allt animaliskt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *