About Me

Välkommen till min ”FEEL GOOD” Blogg!

Mitt namn är Foki Soirak, 26 år gammal.
Jag är mamma till Zelda (döpt vår lilla dotter efter Nintendo spelet The Legend Of Zelda) och Baggiz, min fluffiga fyrbenta barn som är storebror till Zelda. Jag är förlovad till Bill sen 13/07/2017 och vi ska gifta oss någongång kring 2019-2020.

Min största passion i livet är välgörenhet,
därför har jag lagt hela grunden till mitt företag Zoirak för välgörenhetsändamål. Jag vill skapa framtid och möjligheter till bönder som inte har egna tillgångar och resurser. Jag vill hjälpa de mindre lyckligt lottade i Thailand. Förutom att vi lånar ut mark till bönderna där de kan livnära sig i generationer har vi bland annat byggt skolor, tillfört med mat, skolmaterial, kläder och annat viktigt till folket i mitt hemland. Detta gör hela min själ glad.

På fritiden älskar jag att resa, laga mat och kollar på superhjältar filmer. Det finns nog inte en enda superhjältefilm som inte jag har sett. Favoriten av alla superhjältar är Iron Man. #Nörd

Jag har medverkat i olika TV-program som t.ex Fångarna på Fortet, Svenska Miljonärer, är listad som en av de hetaste svenskarna i världen av veckans affärer, samt blev flerfaldigt prisbelönad som en av Sveriges bästa bloggare. Numera är jag mest hemma och gosa med katten. Lite blygsamt kring hela rödamattan grejen, Haha.

Kika gärna in på mina ekologiska skönhetsprodukter hos vår återförsäljare LYKO här.

Pågående projekt:
– Egen klockkollektion med Lambretta Watches. Beräknat att släppas under 2018.
– Parfymkollektion med Hello Kitty Sverige. Beräknat att släppas under 2018.
Alla pågående ambassadörskampanjer görs i välgörenhetssyfte. 

KONTAKTA MIG: FOKI@FOKIS.SE