Giveaway inför det nya året

I samarbete med Poise Pattern vill vi fira det kommande år med att ge bort ett set med Poise Pattern sängkläder till er (Värde: 1899 SEK). Ni är värdefulla för mig och förtjänar verkligen det bästa av det bästa. Poise Pattern har goda, hälsosamma, hållbara och omsorgsfulla tankar bakom sina produkter, därför tycker jag att det är så himla kul att jag har chans att ge bort ett set till er!

Allt ni behöver göra är att dela med er av era nyårslöften här, om ni har några. Annars ett mål som ni hoppas på att uppnå snart!

Sen vill jag även passa på att tacka Poise Pattern för ett fint samarbete under det här året. Hoppas att det blir fler roligheter nästa år.

Gott nytt år och kärlek till er!

100 kommentarer

 1. Mina nyårslöften är att träna mindre, äta mer sötsaker och att plugga mindre. Hoppas att jag är lika bra på att bryta mina nyårslöften i år som jag varit tidigare år! 😉

 2. Mina mål för 2018 är att gå ner de sista mammakilona, börja träna och komma igång igen så jag kan vara en pigg och hälsosam mamma som orkar att leka och springa efter min dotter. Hon är bara 3.5 månad så jag har lite tid på mig innan det är dags att börja springa efter henne, haha!

  Mitt mål är också att vara en förebild för min dotter. Jag vill att hon ska växa upp och vara trygg i sig själv och veta att både jag och hennes pappa finns här för henne oavsett vad som händer.

  Gott nytt år!

 3. Hej! Mitt nyårs löfte är att faktiskt försöka minska vara inloggad lika mycket på sociala medier och faktiskt utnyttja den tiden med mina barn, har blivit som ett sorts beroende att alltid vara inloggad och inte missa några uppdateringar. Så nu är jag enbart inloggad när de sover 🙂 Gott nytt år Foki

 4. Hej, tack för en bra blogg Foki. Mitt nuårslöfte är att fotografera mer, vill ha massor av bilder på min dotter och hennes syskon som kommer i maj 😊.
  Kram
  Sanna

 5. Mitt första nyårslöfte är att vara 100% vegan i ett år (åtminstone). Det andra är att inte äta socker under 2018. Det gäller så klart inte om jag inte är medveten om att t.ex ketchup innehåller socker.

  Mål:
  1. Läsa fler böcker.
  I 3 år har mitt mål varit att läsa 50 böcker på ett år.

  2. Säga nej till saker jag inte vill göra eller mår dåligt av att göra.
  Jag har alltid gjort saker som människor sagt åt mig att göra, även saker jag inte vill eller mår dåligt av. Jag vill ändra på det och våga säga nej.

  3. Sluta umgås med människor som jag mår dåligt av.
  Alla vänner jag någonsin haft har nog egentligen fått mig att må dåligt på ett eller annat sätt fast jag inte förstod det då. Nu vet jag och tänker göra något åt det.

  4. Försöka få andra att öppna ögonen när det gäller miljön.
  På senaste har detta ämnet fastnad i huvudet. Om alla gör någonting, sort som smått, så gör vi skillnad och kan rädda vårt hem.

  Kram

 6. Jag har inget direkt nyårslöfte men jag och min sambo väntar en liten knodd i juni och ett av mina mål är att bara njuta av graviditeten och ta vara på och insupa alla underbara sekunder som vårt lilla hjärta kommer att bjuda oss på! Vi längtar så💜 gott nytt år till er 💜
  Kram essy

 7. Mitt nyårslöfte är att träffa (minst) en ny vän 2018!

 8. Mitt löfte är att :
  Klara av min undersköterska utbildning så jag bli klar!
  Tro mer på mig själv
  Bli starkare människa

 9. Mina nyårslöften är då:
  Fixa körkortet
  Ta studenten
  Flytta hemifrån
  Få fast anställning
  Åka i business till Thailand eller något annat land
  Skaffa avancerad systemkamera 😍

 10. Mitt mål för 2018 är att börja våga mer.. våga lita på mig själv och att jag klarar mer än jag tror. Våga ta steget ut i världen och göra allt det där som jag alltid har velat.

 11. Mitt nyårslöfte till mig själv är att göra min röst hörd. Att jag finns och är värd att göra saker jag vill och mår bra av. Det är mitt liv och jag förtjänar att må bra och leva det fullt ut. Jag har fått mer insikt och kommit fram till att jag ska kämp för att komma dit jag vill här i livet, och det första steget och målet för 2017 är att börja plugga till det jag vill göra – jobba med djur.
  Har fått en hund under 2017 som hjälpt mig otroligt mycket, samtidig som jag fått nya vänner inom hundvärlden vilket jag är otroligt tacksam för. Ser även otroligt mycket fram emot att leva och utveckla min relation till min honom, och gå massor av roliga kurser tillsammans. Tack för en bra blogg och inspiration i livet. Du har lärt mig att tro på mig själv och mina drömmar. Har följt din blogg sedan du börjar skriva den och att få följa med på din resa och se hur långt du kommit är en stor lycka och inspiration!

 12. Hej! Hoppas att jag inte är försent ute. Mitt nyårslöfte är att vara den allra bästa versionen av mig själv för min son(som jag alltid annars försöker vara också) och göra varje dag så rolig jag kan för honom 🙂

 13. De här är ett urval av de punkter jag har för i år;
  Drick mer te ( Hade de förra året också, gick inte så bra, haha!)
  Håll igång youtubekanalen
  Bli frisk ( Har hypotyreos )
  Ha sena sommarkvällar på en balkong med en flaska vin och gott sällskap
  Säga Ja till mer saker
  Gör mer för välgörenhet
  Göra något för Musikhjälpen
  Läs mer böcker
  Sluta med ägg ( Äter Ovo-vegetariskt)

  Eftersom jag först och främst måste fokusera på min sjukdom och skola så känner jag att de lagom med mål! Men sen har ja saker som kanske är mer mål än löften, tex skaffa en egen lägenhet!

  Hoppas ni hade ett bra nyår!

 14. Här kommer mina!

  1. Åka skidor minst 100 mil under vintern. Har precis flyttat till Norra Finland och vill börja träna på allvar.

  2. Lära mig att bo ensam. Har haft det svårt med att vara ensam en längre tid men nu är det ett måste att börja trivas med det också!

  3. Bli professionell. Nytt jobb och nya spännande utmaningar, Har första dagen på jobbet imorgon och då är det början för min karriär på riktigt! Sååååå läskigt men spännande. 😀

  Är egentligen inte alls i samma livssituation som du och Bill men njuter så mycket av att läsa din blogg fortfarande! Kramar!

 15. Jag har tidigare aldrig riktigt haft några nyårslöften. Why, you may ask. Så svårt att säga. Kanske för att jag inte vet riktigt hur jag ska gå till väga för att nå mina drömmar, stora som små. Eller kanske för att det undermedvetet har funnits en rädsla för att misslyckas om jag önskar något för stort.
  Mitt 2017 har varit som en berg- och dalbana, jag har mått psykiskt dåligt och har liksom nästan drunknat i negativa känslor. Jag har överlevt men inte levt.

  Så mitt nyårslöfte 2018 är att leva. Inte tänka för mycket på det som varit eller kunnat vara, och bara istället finnas i nuet och kunna njuta.
  Jag önskar att detta år blir MITT år. Då jag börjar leva på riktigt.

 16. Mitt nyårslöfte är att göra allt jag kan för att få må bra, inget krånglingare än så. Att jag och min sambo ska göra allt för att få må bra, och kunna göra det vi vill. Ta vara på varenda dag för att man vet inte om en ny dag kommer. Uppskatta och se värdet i livet, det är mitt nyårslöfte.

 17. Inga löften direkt utan mer uppsatta mål.

  Jag tänker ta mig igenom min utbildning med de betyg som jag är värda.

  Komma ihåg att såga jag älskar dig till familj och vänner.

  Fortsätta att kämpa för min äldsta son,

 18. Mest av allt önskar jag att alla mina nära och kära är friska och mår bra, förlorade en nära förra året så i år vill jag inget hemskt ska hända!
  Sen att jag tar mig in på den utbildningen jag vill gå och den tredje är att jag äntligen ska skaffa mig en vovve!

 19. Mina mål är att tro på mig själv och våga mer. Ska minska på sötsaker och försöka komma igång med träningen, detta som varit helt uteslutet under 2017.

  God fortsättning till dig och dina, lycka till!

 20. Mitt nyårslöfte är att sträva efter att må så bra som jag kan. Inte ställa så höga krav på mig själv. Lyssna på min kropp och bara ta hand om mig själv detta året ☺️ Kram

 21. Mitt nyårslöfte är att leva mer i nuet och fokusera positivt.

 22. Jag vill kunna få mer tid ledigt. Sova mer och bara ta hand om mig själv. Slippa stressa över alla familjens problem samt sjukdomar som härjar. Ta mig tid att gå till gymmet. Träffa familjen mer och få mer energi till mina nära och kära. Sängkläderna skulle sitta perfekt för min sömn som kommer bli mer detta året. Älskar dig foki

 23. I år ska jag fortsätta min viktresa och målet är snart nått 😀 5 kg kvar bara sen lyckats med minus 60kg.. så mitt mål i år är att hitta mig själv på riktigt igen, Löftet blir att sluta tacka nej till saker för att jag inte känt mig bekväm i min egen kropp, ta upp relationer jag tappat längs vägen och sprida den glädjen och motivationen jag känner jag fått tillbaka.. 😀 Gott nytt år

 24. inte nyårslöften men mål, har haft ett skitår med ett förhållande som tog slut heeelt mot min vilja och jag såg det inte ens komma. jag älskar honom fortfarande men ska detta år lära mig att vara ensam och finns ro i det och inte vara rädd. jag ska säga ifrån när saker är jobbiga och lita mer på min magkänsla. har skrivit 150 peppande små lappar till mig själv som jag ska läsa en om dagen för att påminna mig själv om att jag är stark och grym precis som jag är.
  vidare ska jag fortsätta plugga som jag gjort och bli klar med min utbildning och bara fokusera på mig, jag ska vara mer egoistisk, jag har gett bort stora delar av mig själv och tappat mycket självförtroende i och med förhållandets abrupta slut. har mått skit ett tag och måste ur den bubblan.
  och sluta gråta så mycket! haha

 25. 1. Fortsätta på mitt nybörjade välgörenhetsprojekt vill resa utomlands i 2 mån för att fullfölja det, och kanske arbeta med det i framtiden.
  2. Försöka kolla mindre på serier, det tar mycket av min produktivitet
  3. Göra mitt bästa sista terminen nu på gymnasiet så jag kan göra det jag vill senare och inte behöva oroa mig över det sen.
  4.Dricka 1 liter vatten varje dag
  5. Försöka att inte tänka på det dåliga som hänt innan och tänka på allt bra som har hänt och kommer hända framåt! Allt bra kommer när man minst anar det ibland <3
  6.(dröm) Resa med någon/några jag tycker om!

  Många löften men jag vill allt detta! Känner mig ganska borta nu, för jag vet inte vad som kommer hända efter jag gått ut skolan… ska jag fortsätta på mitt projekt? vad händer med kompisarna osv.
  Ska bli spännande att se hur det är att inte vara tvungen att gå till skolan! Känns som att man blir mer vuxen och det känns JÄTTE konstigt, och måste börja planera vad jag ska göra under min sabbatsperiod

 26. Fortsätta bringa så mycket tid som möjligt med min man och vår 1.5 års bebis ( +vår andra lilla bebis som kommer om några månader)
  Ge dom kärlek och visa min uppskattning
  Alltid blicka framåt och ha en positiv inställning till livet
  Ta vara på allt gott livet har att erbjuda och vara tacksam för allt bra mitt liv

 27. Här kommer mina mål inför 2018!
  – Klara av det sista av min utbildning och ta examen till sommaren
  – Få ett jobb som jag trivs med
  – Gå över mer mot vegetarisk kost
  Tack för en superbra blogg! Kramar 💗💗

 28. Mitt nyårslöfte är att flytta till mitt egna boende och en ny stad tillsammans med min kärlek!! Att vinna snygga sängkläder från Poise Pattern som man kan gosa sig in i, samt för att piffa upp ett helt rum hade varit magiskt! Håller tummarna för att just vi vinner! Även om min pojkvän inte vet något ännu och i så fall skulle bli väldigt glatt överraskad! =)

 29. Jag har valt två enkla nyårslöften för detta år som jag känner att jag kommer kunna hålla.
  1. Borsta håret 2ggr om dagen (har varit så dålig på de med mitt långa hår som alltid är lite utav ett trassel)
  2. Fortsätta att gå till jobbet (ca 4km en väg) Enkel vardagsmotion.
  Har följt din blogg länge men nu är det extra kul med bebis på gång. Själv är jag i vecka 20.
  God fortsättning!

 30. Jag har valt två enkla nyårslöften för detta år som jag känner att jag kommer kunna hålla.
  1. Borsta håret 2ggr om dagen (har varit så dålig på de med mitt långa hår som alltid är lite utav ett trassel)
  2. Fortsätta att gå till jobbet (ca 4km en väg) Enkel vardagsmotion.
  Har följt din blogg länge men nu är det extra kul med bebis på gång. Själv är jag i vecka 20.
  God fortsättning!

 31. Mitt nyårslöfte
  1. Ta körkortet då ja har velat det så länge men aldrig hunnit :/
  2. Må bra genom att gymma och tappa några kg
  3. Samla pengar genom att jobba för att kunna resa

  Det är de tre viktigaste löften för mig och jag hoppas att jag kan bocka av de snart.

  Bästa Foki, ha det bäst

 32. Mitt nyårslöfte är att våga göra de saker jag drömmer om även om det skrämmer mig✨

 33. Mitt nyårslöfte är att ta lite bättre hand om mig själv, försöka äta bättre och sova lite mer, säga nej lite oftare än aldrig och vara lika tolerant mot mig själv som jag är mot andra . Våga tro på mig själv och använda min kreativitet mer konstruktivt. Jag hoppas som belöning att mitt hår vill växa tillbaka efter en tid med lite för mycket stress och tempo, om jag även börjar ta mer hänsyn till mig själv 😊
  Hoppas du får ett underbart år med din lilla familj 💗

 34. Mitt nyårslöfte är att skaffa ett trivsamt jobb! Att sitta hemma & rulla tummarna är ingen höjdare. 😕 Andra mål & planer är vara mindre aktiv på sociala medier, fota ännu mer & uppdatera bloggen oftare. Önskar dig ett gott nytt 2018. Kram 😊❤️

 35. Mitt nyårslöfte är att må bra. Bara ta vara på varje dag och inte tänka för mycket. Göra vad jag vill ❤️ Och ett mål jag har med 2018 är att renovera lägenheten, som jag får tillträde på den 31 januari, så att den blir precis som jag vill ha den 😊

 36. Mina nyårsmål är
  Dricka minst ett glas vatten om dagen. (är jättedålig på det)
  Göra knipövningar varje dag (gjorde inte det under och efter graviditeten) och det sista målet är att kontakta mina vänner mer spontant.

 37. Mitt mål är att föra 2018 till ett av de roligaste åren. Visa tacksamhet och ”self-love” och vara allmänt positiv gentemot motgångar som kommer och se dem som en möjlighet att lära sig istället för något dåligt

 38. Mina nyårslöften är att fortsätta vara en bra mamma till min son men även mitt kommande barn som kommer i maj. Sen är mitt mål att våga träffa nya människor och ta hand om min familj

 39. Några nyårslöften har jag nog inte. Men jag har flera mål med det nya året.
  Jag vill åka på en liten roadtrip i sommar. Helst till västkusten. Tillsammans med min sambo. Värt att tillägga är ju att det kanske inte blir så enkelt då han har väldigt mycket energi så det som verkar så drömmig och romantiskt kan bli jobbig men tror vi kommer ha superkul! Sen är ett till mål att åka utomlands, vi var i japan förra året så det lär inte bli lika långt nu men vore så mysigt med en weekend någonstans.

  Sen kanske det största målet eller kanske förhoppningen med 2018 är att vi ska sluta skydda oss och börja försöka få barn någon gång det här året. Jag ser så mycket fram emot att se vad 2018 har att erbjuda!

 40. Mina nyårslöften handlar om att slappna av mer och sluta stressa upp mig kring alla påhittade måsten.

  Kanske dessa fina sängkläder kan locka mig till att ligga kvar i sängen och dra mig istället för att stressa runt som en yr höna varje morgon!

 41. Mitt nyårs löfte är att jobba på mig själv och arbeta på min sorg för att må bättre efter det tunga året som
  varit. Vill bara vara lycklig och le igen.

 42. Lovisa Johnson

  Jag har försökt med så många nyårslöften tidigare som aldrig hållit, så i år tänker jag låta mig själv andas och inte ställa för höga krav på mig själv. Jag kommer ta min examen i företagsekonomi, jag har fått ett nytt jobb som verkar superbra, och jag har precis flyttat tillsammans med min älskade sambo. Jag förtjänar att njuta av vad jag åstadkommit, och det ska jag!

  Lycka till med 2018 och allt som ligger framför er! Kram

 43. Hej Foki!
  Jag har slutat sätta nyårslöften då det blir mer som ett måste för min del. Så mina mål för 2018 blir att…
  1. Spara mer pengar, så vi äntligen kan köpa vår lägenhet i Seoul, SydKorea.
  2. Sluta med vitljus (mobil och dator) på kvällarna. Allt ska vara avslaget vid 21.00, så man kan umgås mer.
  3. Läsa minst en bok i månaden.

 44. Något nyårslöfte har jag nog aldrig haft men mål med året har jag! Som att kunna flytta hemifrån till hösten när jag har tagit examen och förhoppningsvis få tummarna ur röven och boka en resa till Costa Rica som volontär i regnskogen. Så ett set sängkläder hade inte suttit fel när man flyttar hemifrån 😉

  Hoppas du når dina mål i år!

 45. Mitt nyårslöfte är att gå en skrivarkurs så jag äntligen kan skriva en bok och ta dyk sertifikat så jag och min älskling kan dyka på våra semestrar och jag kan övervinna min rädsla för det. Jag ska vara modig 🙂

  Skulle verkligen bli glad om jag vann för jag och min pojkvän som flyttade ihop förra året har nya sängkläder på vår gemensamma önskelista men inte hunnit ta tag i det än 🙂 så vore så kul att få överraska honom, han som alltid stället upp för mig 🙂

  Ha en fin helg!
  Kram Nicole

 46. mitt nyårslöfte är till mina 2 döttrar. jag ska bli mer effektiv med studierna och kämpa bättre, så att jag kan förkorta deras dagar på förskolan, och med tiden kunna ge dem den vardag och framtid de förtjänar.

 47. Mina mål är att fortsätta läka min kropp från kronisk sjukdom med hjälp av antiinflammatorisk kost, meditation, skogspromenader, sömn/vila med mera. Det har gett goda resultat hittills, så jag har goda förhoppningar inför framtiden 🙂

 48. Mina nyårslöften är: ta studenten, ta körkort och flytta hemifrån. Men även att åka till Berlin och något varmt ställe. Detta är året är tillför att jag ska göra precis det jag vill! 🙂

 49. Hej Foki! <3
  Här kommer mina nyårslöften (eller saker jag ska försöka tänka på/göra för att må bättre!)

  1. Inte vara så hård mot mig själv
  2. Läs/Lyssna på böcker
  3. Ta körkort
  4. Tillåt dig själv att drömma och uppfylla dessa drömmar!
  5. Träna på att stressa mindre (huvudsakligen på jobb)
  6. Unna mig själv när jag verkligen vill ha något.

  Kanske "snälla" löften men det är en del av punkt 1. – att inte vara så hård mot mig själv helt enkelt. Va snäll mot dig själv och andra är det viktigaste! Kramizar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *