Från en vän till en annan

Kolla vilket sött kort vi fick! Baggiz kompis Merlin och hans familj (Min läsare Mou) skickade det till oss.

Har också fått ett julkort från min barndomskompis som idag har två barn. Det var så fint att jag grät! Dels för att jag aldrig har fått kort från mina jämngamla kompisar förut, haha. Nu har jag och tjejerna kommit överens om att vi från och med nu ska skicka julkort med våra barn till varandra varje år. YEZ! Äntligen! Jag som vill komma in i det här vykortstrenden efter jag såg hur Bill har fått så många under sin tid.

Detta fick mig nu komma på att vi måste fixa våra egna julkort med Baggiz också. Han har ju inte varit hemma så vi har inte hunnit ta årets julkort än men jag tror att vi fixar det. I värsta fall kan vi skicka ”Gott nytt år kort” och inte ”God jul kort”, hehe.

Har ni gjort era personliga julkort i år? 

20 kommentarer

 1. Jag tar alltid julkort på mina hundar, här är årets bilder: https://instagram.com/p/Bcri3pnA0Yz/

  1. Aaaaw, såååå söööt jag dööör! Fluff fluff, vill bara krama och gosa med vovvarna <3 Haha kram

   1. Tack! Den svarta hunden är min och den ljusa är min pojkväns. Vi träffades tack vare att våra hundar gilla varann. 😅 Baggiz är farligt söt också. Kram <3

   2. Aaaaaw, vilken gullig historia! Som tagen ur en film. Mitt hjärta smälte redan när jag såg bilden på vovvarna nu smälter den ännu mer!!! 😍

 2. Jag brukar fixa julkort på min son men jag var lite lat i år men köpte istället barncanserfondens julkort. Inte lika kul att få som ett personligt kort såklart men ändå för en fin sak.

  1. Men det var ju hur fint som helst! <3 Vilken underbar människa du är. Fortsätt vara awesome! Kram

 3. Åh vad glad jag blir att det kom fram! Merlin hälsar med massa nospussar!

  När jag var väldigt liten var jag medlem i olika bokklubbar där man fick böcker och godsaker varje månad. Klubbarna hade magasin också där det fanns kontaktannonser för brevvänner. Sen dess har jag alltid gillat traditionella brev och kort. Nu är brev kanske inte så populära men kort funkar alltid! Känner mig ärad att få vara del av din upplevelse med första julkorten! Hoppas det blir mer framöver!
  Puss och kram från oss!

  1. Merlin är så söööt <3 Baggiz pratar om honom jämt 😉

   Nu får du skicka julkort till oss som tradition varje år nu! Haha, nu ångrar du dig att du skickar julkort till oss överhuvudtaget vah? 😉
   Baggiz sa att han vill skicka kort till er också. Men det blir tyvärr inte julkort, utan "gott nytt år kort" istället eftersom vi har haft så mycket här och inte hunnit pyssla ihop kortet än.

   Kärlek från vår lilla familj! <3

 4. Sara den rara

  Vilket fint kort på en vacker katt! Duktig fotograf. 😊

  Jag har skickat julkort varje år sen jag/vi fick barn, det vill säga två år i rad nu. Förra året fick jag med både Lilleman, katt och hund men i år blev det bara Lilleman. Älskar att få skicka julkort och fixa iordning fina bilder! 😊

  1. Jag blir varm i hjärtat av din komplimang! Som frilansade fotograf blir jag alltid extra glad när någon tycker om mina foton! Kramar

  2. Att hon är! <3

   Vilken mysig mamma du är! Jag började skicka julkort på Baggiz sen förra året. Åh, nu ser jag framemot när Zelda är här så kan båda två vara på alla julkort framöver <3 Wiih!

 5. Jag hade inte material (eller tid) till att göra ett eget kort, men jag ritade fint inuti det istället! Skickade till Mou för hon är så fin. <3 (^-^)

  1. Tack finaste Elina! Jag älskar ditt kort! Korten behöver inte vara avancerade utan tanken och kärleken är det viktigaste! Du ritar så fint! Kramar

  2. Aaw, vad underbar du är! <3 Så kul att höra hur fina ni är med varandra! Kram på dig!

 6. Hej fina söta foki! Jag har en lite random fråga. Jag har aldrig direkt tittat på animeserier tidigare, men nu har jag o killen sett både attack on titans och death note, o vi blev heeelt sålda. Så nu undrar jag om du har nått tips på liknande serier. Vet ju att du också gillar såna 😍 Du är bäst! Puss

  1. ÅH! Klart att man blir helt såld när man kollar på dessa två animeserier som är några av de bästa genom tiderna. 😉
   Många kör på Naruto men jag kan tipsa om: Gurren Lagann, Angel beats, Puella Magi Madoka Magica, Clannad och Clannad Afterstory. Kolla på dessa serier först så kan jag ge dig lite mer tips sen 😉 <3 Puss och kram!

 7. vi brukar alltid göra kort men i år blev det tyvärr ingenting pga tidsbrist…

  1. Så kan det bli ibland, jag förstår dig helt! 🙂

 8. Min ettåring fick måla tomtar som vi skickade som julkort i år. Kladdigt och supercharmigt!

  1. Ååååh! <3 Underbart ju!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *