Åh så skönt!

Glad Lördag älskade ni, 

Efter jag kom hem från mina möten igår köpte jag med lite presenter till Bill, dels för att han har varit så himla duktig med att lägga golv här hemma som nu är helt KLAR! Sen kände jag för att fira fredagen lite extra då jag fick en sån himla härlig dag igår och julstämningen kickade igång ordentligt när jag strosade runt där i stan.

Idag ska vi storstäda här hemma och flytta tillbaka alla möbler. Sen hoppas jag att vi kan få hem Baggiz så fort det är barnvänligt här hemma igen. Haha, det har verkligen varit en tuff vecka att leva i lägenheten med all stök, höga ljud och sågspån men det gick bra ändå. Nu är det största jobbet är över, ÅH SÅ SKÖNT! 😀

Vad har ni för planer idag kära ni? 

3 kommentarer

  1. Så skönt när man börjar få ordning! Hatar att leva i ett kaos 😜 ha en fin dag ❤️

  2. Vad skönt att det värsta är över nu! Det måste vara en stor lättnad!

    Superfin bild på dig!

  3. Sara den rara

    Ska bli kul att få se resultatet! 😊
    Vi har tagit en långpromenad i skogen med barnvagn och hund. Efter det tände vi upp en eld och grillade korv! Så underskattat med korv med bröd. 😋 Lilleman mumsade så glatt. Sedan har vi bara tagit det lugnt, ibland behövs det sådana lördagar annars brukar det vara full rulle. 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *