Vit jul, please!

Jag vaknade så tidigt idag att jag inte märkte att det har snöat inatt. Vid åttatiden när det ljusnade såg jag hur vackert det var på trädgrenarna och marken. SNÖ, wiiih! Jag har aldrig behövt önska det här förut, men det här är nog det första året som jag verkligen önskar en vit jul. Att det är snö på julafton. Jag har liksom alltid tagit snö för givet innan men i år kan det bli lite annorlunda när jag är i södra delen av landet. Hoppas att snön håller i sig och det får gärna snöa till ordentligt nu. Två veckor kvar till Julafton! Jag ser så mycket framemot det!

Såg även att ni hade lämnat lite tips om olika åkpåsar! Åh vad ni är bäst. Tycker att det är så himla underbart hur hjälpsamma ni är som kommer med förslag så fort det behövs. Det finns så mycket utbud och märken inom bebisutrustning och som nybliven mamma behöver jag alltid referenser. Fortsätt vara så här awesome kära ni! Jag är så lyckligt lottad som ha er. 

Nu är jag på väg till sjukhuset, ska på kontroll bara. Hoppas att allting ser bra ut 🙂
Ha en fortsatt underbar dag älskade ni! 

Så här vit jul vill jag ha! Bild tagen förra veckan när jag var i norr 😍 #hemlängtandeluxe

4 kommentarer

  1. Angående åkpåse så har jag själv haft två varianter. De jag vill rekommendera dig är inte vilket märke som är bäst utan snarare funktion.
    En dragkedja på mitten är väldigt mycket smidigare än en på vardera sida. Är lättare att placera bebisen utan att delar av åkpåsen liksom hamnar under. Har även en syster som jobbar på förskola som också är stark förespråkare av en dragkedja mitt uppe på. Lite svårt att förklara i text men hoppas du försår vad jag menar.

    1. Tack snälla för tipset! Jag ska absolut kolla på det <3 SUPERTACK!

  2. så underbart fin bild 😀

    1. Att det är! Lyckades fånga bilden i rätt ögonblick <3 Åh, får hemlängtan när jag ser bilden, speciellt vid den här tiden av året 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *