Världens sötaste kollega

Hey finaste ni, 

Vad roligt att ni tyckte att dörren till huset var häftig. Jag tror att det kom som en chock för mig när jag hade tänkt mig något annat som var betydligt mer diskret så jag reagerade kanske mer bara, haha. Men det blir nog bra, vi löser det. Vill liksom att färgerna ska gå ihop med hela huset. Som någon av er kommenterade så var det ingenting mer än välmenat, haha.
Tack för att ni är så snälla som kommenterade gott om dörren, nu kan jag sova gott resten av veckan. Vet inte om ni menar det, men det spelar ingen roll. Jag vet att ibland säger man :-Men det är väl inte så farligt? Till sina vänner när man vill att de ska känna sig bättre. Haha, jag vet nog! 😀

I skrivande stund sitter jag i sängen med stora fluffiga kuddar bakom ryggen och jobbar med Baggiz som är min kollega för dagen här bredvid. Ska snart ner till förrådet för att städa lite samt ta upp resväskorna för att packa inför resan. Jag saknar Baggiz redan, hans farmor (Bills mamma) ska komma och hämta upp honom på Torsdag. Hur ska det här gå? Vem ska jag snutta med på kvällarna och morgnar? Ibland önskar jag att Baggiz kunde följa med oss överallt. Min vardag känns inte komplett utan honom.

Vad har ni för planer idag? 

Fick en fråga häromdan hur vi kom på namnet Baggiz. För att han var tydligen lik Anders Bagge, och kanske namnet kom därifrån? Hahaha. Nej, Bill adopterade Baggiz när Baggiz var 6 månader gammal och han hade redan ett namn: Bagheera (Puman från djungelboken). Baggiz är bara smeknamnet. Och ni som kanske undrar varför Baggiz blev adopterad, jag har skrivit det i bloggen tidigare men Baggiz var utstött och mobbad av andra katter i hans hem. Därför tog Bill in honom. 

1 kommentar

  1. Hur gammal är Baggiz idag? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *