Ambassadör för Zoirak

– I samarbete med Zoirak –

Nu när det har lättat lite kring Zoirak. Så mycket som vi har kämpat med certifikaten och med andra saker som har hänt under sommaren kommer vi nu att sätta oss på spåret som var planerad från början och köra framåt. Vi har en ny, spännande produkt som ska släppas innan jul och flera är på väg, har hållit mycket hemligt för er än så länge. Då jag har typ haft is i magen när det var strul med byråkratin. Utan den här ekologiska certifikaten kan jag i princip inte fortsätta med min verksamhet för att jag vill ju att kunderna ska känna sig trygga med oss och vet var vi står. Men jag kommer att avslöja allt lite eftersom. Vet att vi fick prioritera om ganska mycket och ett år på den svenska marknaden har redan gått, vi har inte ens kommit längre än vad jag hade planerat. Produkterna tar slut men vi har inte heller kapacitet att öka volymen tillräckligt mycket men sånt händer, vi kan liksom inte tvinga fram det heller eftersom mycket av våra ingredienser är naturliga råvaror som måste få växa i sin egen takt. Vi får inte stressa och måste tänka på vad som är viktigaste i det här projektet. Folk som vi hjälper, jag måste sätta dem i första hand.

Nu ska vi sätta igång med vår ambassadörskampanj. Så att vi har alla ambassadörer klara inför nästa år. Vad är en ambassadör egentligen? Jobbet är superenkelt, olika ambassadörer väljer själv vad de vill fokusera på. Det kommer inte att ta upp mycket av deras tid heller, utan något som de kan göra eller medverka på fritiden. Alla ambassadörer har makt och röst att påverka processen inom Zoirak. De får vara med under utvecklingen, tycka till, komma med förslag o.s.v. Om de vill besöka våra fabriker eller följa med på olika projekt, välgörenhetsresor kan de också göra det, som en del av teamet.

Någon av er som kanske tycker om fota eller dokumentera? Då kan ni få jobb och uppdrag kring det. Någon som älskar att stå framför kameran? Antingen kan ni vara ansiktet utåt för olika produkter i kollektionen eller prata om produkten på olika reklamkampanjer. Man behöver inte heller ha stora kanaler själv, allting går via våra kanaler. Allt man behöver som ambassadör är intresse. Intresse kring vårt jobb, intresse kring naturliga ekologiska produkter och intresse att göra skillnad i världen.

Jag kommer inte lägga mig i så mycket sen när vi har fått ihop ambassadörsteamet, det är ni som kommer att få bestämma själva vad som ska göras. Det kommer såklart att finnas en grund, men absolut inga regler på vad ni måste säga eller inte säga. Alla uppdrag som vi delar ut får ni ersättning enligt budgeten som finns. Men också möjlighet att få en viss % av försäljningen från det vi säljer i Sverige i framtiden. Klart att ni får Zoiraks produkter gratis också, och har möjlighet att prova nya produkter före alla andra. Det här är något som vi kommer att bygga upp tillsammans övertid. Kom också ihåg att det är inget heltidsjobb för er, det ska inte ta så mycket av era tid, därför är det viktigt att ni får göra det som ni själva tycker är roligaste i den här biten. 

Jag har valt ut en Ambassadör redan, jag valde ut en som faktiskt har provat våra produkter innan försäljningen. Hon är inte så mycket för att stå framför kameran men med sitt ingenjörstänk och hur hon tänker kring smådetaljerna har hon faktiskt fått mig att tänka till många gånger. Det är ingen mindre än Mou, som är en av mina läsare sen länge tillbaka. Hur jag har valt första ambassadören beror helt enkelt på en grej, att de visade intresse från start. 

Oavsett kön, längd eller utseende är ni mer än välkomna att ansöka om ambassadörskapet med ZOIRAK! Mer information kommer ni att hitta på @Zoirakofficial Instagram den 17 November. Nu kommer vi igång med våra sociala media kanaler också, så följ gärna!

Tack för att ni tog er tid att läsa!  

– I samarbete med Zoirak –

9 kommentarer

 1. Spännande! Ska absolut läsa mer om det hos er när ni släpper mer information 😀

 2. Hejsan,

  Det här låter helt fantastiskt spännande.
  Hur går man tillväga för att ansöka, eller måste jag helt enkelt hålla mig tills den 17onde?

  Ha det bäst!
  Kramar / Lina

 3. Mou verkar vara världens snällaste och gulligaste person (efter dig då :P) när man läser hennes kommentarer här i bloggen, hon blir nog en perfekt ambassadör för Zoirak! <3

  1. Åh, tack snälla! Du är så rar! Jag blir varm i själen av dina snälla ord!

 4. Synd att man inte bor i Sverige och Stockholm regionen, för jag hade gärna varit en ambassadör som står bakom kameran!

 5. Åh det ska bli så spännande här. Vill tacka för denna möjligheten och hoppas att jag kan hjälpa både Zoirak och dig på bästa sätt.
  Just nu läser jag en kurs i miljöteknik med så jag har en hel del nytt att berätta för dig!
  Ser fram emot att få lära känna resten av teamet!

 6. Åh vad kul, grattis Mou och Foki! Jätteroligt och välförtjänt tycker jag, du kunde inte ha valt bättre :D.

 7. Låter superspännande! Ska verkligen ta en titt! 😀
  Kram

 8. Hej Foki, hoppas du har det bra. Längtar verkligen till att få veta mer om det här. Skulle jätte gärna vilja hjälpa till som en ambassadör dels för jag tycker det är spännande och roligt med att jobba med olika projek. Jag skulle gärn vilja vara ansiktet utåt för din produkt eller prata om försäljning. Jag är så glad att det går bra, ska hålla ögonen öppna för mer information .
  Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *