When happiness takes over everything!

Hey finaste ni! 

OH MY GOOOOSH!!! Vi har fått veta könet på bebisen! Ska berätta allt för er sen! Det är jättemycket känslor just nu och mycket som jag vill säga men vill vänta tills vi är klara med dagen först så att jag kan i lugn och ro berätta allt till er i detaljer 🙂

Nu kom vi hem en liten sväng för att kolla till Baggiz. Bill hade planer på att vi skulle äta lunch ute och är i stan tills dagens sista läkarbesök då vi var säkra på att vi inte skulle hinna hem där emellan. Men vi fick två timmar i överskott så jag föreslog att vi kunde äta hemma och klappa Baggiz, även om det blir lite tajt med tid när vi måste åka fram och tillbaka nu. Men vill verkligen inte lämna Baggiz ensam för länge.

Åh, vad glad jag är just nu! Alla problem och bekymmer bara försvann. Vi hade ju ultraljudet på morgonen och såg hur pigg bebisen var. Lite senare när jag satt med läkaren och hon gick genom vad jag ska tänka på med det viruset som jag har i kroppen satt jag och log genom hela konversationen. Hon sa att hon är förvånad att jag tog det väldigt cool och förståndigt. Men egentligen satt jag såklart och tänkte på bebisen, haha.

Nu ska vi skynda oss så att vi hinner till nästa läkartid!
Kram på er! 

Jag åt vegetarisk sushi och Bill åt Yakiniku. 

9 kommentarer

 1. Skönt att höra att det gick bra, jag kommer uppdatera bloggen resten av dan för att få veta könet, haha!

  1. Haha, samma här! Jag är superexalterad trots att det inte ens är mitt barn, lol! Jag tror det blir en pöjk!:)

 2. Kunde du typ inte bara säga vilket kön det blev haha ha typ uppdaterat din blogg varje 30 min känns det som!!! 💖 💖.

 3. Åh vad spännande!! Jag hoppas att det blir en flicka, men en pojke skulle också vara mysigt 🙂 Såååå nyfiken!! <3

 4. Åh vad spännande ❤️ All lycka!!

 5. Vad spännande!!!! och vilket sug jag fick efter sushi nu 😀

 6. Sandra Sarah

  AMG vad spännande!!!

 7. Det blir en tjej 😀

 8. Vad är det för virus du har? Något som kan påverka dig/bebis negativt?
  Att få barn är verkligen den största gåvan man kan få 💜

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *