Wedding invitation card, Hjälp oss att välja!

Innan bebisen kommer måste vi ju hinna planera lite med bröllopet. Man vet aldrig hur det kommer att se ut med tiden när hen kommer till världen. Hehe, vi vet inte könet på barnet än. Men vi kommer att få veta det om cirka två veckor ungefär

Som jag berättade för er häromdan fick vi hem lite av proverna till inbjudningskorten. Bill tyckte att nr 1,2 och 3 var finast, min svärmor tyckte om nr 2 och Bills lillasyster tyckte om nr 6!

Jag och Bill har inte kommit något vart med beslutet, eftersom vi inte kunde bestämma oss med att bara välja ETT kort. Men ni får jättegärna hjälpa oss med att rösta fram det finaste. Vi är evig tacksam om ni kan komma med lite input! Så… vad tycker ni?

Jag tycker att alla kort är fina så för mig spelar det ingen roll! Jag lägger det här i era händer nu 😀 

114 kommentarer

 1. 1 eller 4 helt klart!!😍

 2. Nummer 8 <3

 3. 1 eller 4.

 4. 2! 😀

 5. 2 eller 10

 6. 2 och 10!!!

 7. 1 eller 5 😍

 8. Linnea Ahti

  Hej foki!
  Jag tycker att kort 2, 3, 5, 8 & 9 är finast. Men om jag måste välja ett så väljer jag nummer 8. ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *