På hemmaplan

Hey finaste ni! 

Vi har precis landat, sitter här på flygplatsen och jobbar lite under tiden vi väntar in Tinger innan vi ska ta oss hem till lägenheten. Vet inte om ni kommer ihåg Tinger? Hon är vår kompis från Los Angeles och vi har rest en hel del tillsammans i Thailand bl.a.

Vi flög hit till Sverige under natten och hann spendera en hel dag i New York. Nu har jag massor med härliga bilder i kameran, kommer såklart att dela upp dem i olika inlägg som vanlig. Den här gången har jag lite nya tips och platser som jag har hunnit besöka. Gud vad det finns mycket i denna stad, trots att det var femte gången för mig i staden så finns det alltid nya saker att upptäcka 🙂

Ses om en liten stund älskade ni, önskar er en fortsatt underbar dag! 

Satt i loungen och chillar…

4 kommentarer

 1. Hej finingar,
  Välkommen åter till Sverige efter en härlig NYC weekend med Icelandair och en massa nya New York intryck.

  TRAVEL INSPIRATION
  Själv har jag suttit och kollat runt på traveltomtom, länge sedan jag var inne på hans resesajt. Det är en holländsk kille som reser runt i världen så mycket han kan.
  http://traveltomtom.net/

  När jag scrollade ner på sajten, så hamnade jag på en rubrik om x antal olika anledningar till att han alltid saknar Thailand när han inte är där.

  Han har gjort många besök i Thailand och rest runt i landet en hel del.

  Såå coolt och gosh vad jag längtar till Thailand och utomlands i största allmänhet. 2 years now som jag inte har kunnat resa pga mina gamla föräldrars svikande hälsa. Jag har behövt och önskat finnas till hands för dem. Har inga syskon. Men min tid kommer…..längre fram.

  Då jag kan fortsätta att förverkliga mina resedrömmar.
  Återse platser utomlands där jag bott och jobbat.
  Bo utomlands några månader då och då, lite olika länder och helt säkerligen måste jag tillbringa några månader på någon beach ort i Thailand. Och förstås ett tag i BKK också. Längtar……

  Karma

  1. Tack snälla Mandy <3
   Wow vad roligt! Jag kikade in och läste inlägget 🙂

   jag förstår situationen, men du får vara optimistisks och gör det bästa utav det. Du är underbar som tar hann om dina föräldrar, det är inte många som tänker på familjen som du gör. Om jag var i din sits skulle jag göra samma sak.

   Det kommer att bli bra!

   Varmaste kramar till dig <3

 2. Det är synd att det inte går att resa så mycket när man pluggar, det tar för mycket tid 🙁 Blir alltid sugen när jag läser dina inlägg hehe

  På min egen blogg har jag skrivit om varför inte allt som kvinnor mår bra av är feministiskt, även om många tror det. Läs om det är intressant 🙂 på http://www.zaitzova.com

  1. Plugga nu resa sen! Din tid kommer, det kommer att löna sig 😉 Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *