Reload energy

Älskade ni, 

Hoppas att ni är glada och mår väl idag. Glad fredag på er! 
Idag har jag betydligt mer energi än vad jag hade igår och det kan nog beror på frukosten som jag hade imorse. Jag är egentligen ingen frukostmänniska i grund och botten för att jag har noll aptit på morgnar. Men jag äter gärna frukost när jag bor på hotell om jag vet att jag har en lång dag med en massa äventyr framför mig, mest för att orka med. Här hemma äter jag en liten frukost som Bill ger mig varje morgon som består av te och något litet till, kan vara en bit kaka eller ett kokt ägg o.s.v, utan Bill blir det knappt någon frukost. När vi har gäster kan jag laga stora frukostar men annars är jag verkligen dålig på det. Men nu måste jag göra lite ändringar här, när jag märker hur min kropp behöver mer energi än någonsin!

Vi har bytt ut vanliga yogurth mot havre-gurth här hemma. Är det bara jag som älskar smaken? Bill tycker dock att det smakar gräs, haha. Och vi dricker bara rismjölk eller havremjölk istället för vanligt mjölk. Det är något med smaken som jag verkligen gillar! Påminner om min barndom på något sätt. 

Önskar er en underbar fredag! Lycka till med allt ni ska göra 

6 kommentarer

  1. Jag tycker ibland att sojaglass smakar bättre än vanlig, kanske för att det ger en liten nötig smak. :3

  2. Men guud så gott det ser ut :O

  3. Har aldrig smakat varken ris eller havre mjölk men tycker själv att vegansk glass som är gjord på mandelmjölk eller att ha mandelmjölk i kaffet är extremt gott, tror det kan bero på den extra söta smaken som den har 🙂

  4. Låter som att du är gravid? 🙂

    1. Hehe tänkte samma 🙂

  5. Jag älskar havregurt och havre mjölken! Så god!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *