Friday love!

Mina solstrålar, 

Har ni fint väder hos er? Hos oss har solen kikat fram hela dagen!
Under lunchen gick jag och Bill ner till ett café här i närheten och åt, sedan avslutade vi lunchen med morotskakor. Efter morotskakorna kände vi för en promenad och gick med raska steg längst efter vattnet. Under promenaden såg vi dock en glasskiosk som låg där och ropade på oss så… det slutade med en mjukglass på vägen också! GAAAH! Vi gick ännu längre, haha.

När vi kom in hade Bill en hel föreläsning om svenska företagsekonomi, jag hade så många frågor. Sedan fortsatte vi med våra jobb fram tills nu. Klockan ringde precis att det är dags för oss att laga middag tillsammans.

Jag älskar att vi kan ha sådana här dagar. Jobba hemifrån och håller varandra sällskap. Ger varandra pussar när vi går förbi varandra och ropar: -Jag älskar dig! Lite då och då från andra sidan av rummet.

Jag ska ta vara på den här stunden när den är som mest underbar. För att det kommer att komma dagar som är lite mer sårbara än andra och vi kan alltid påminna varandra om den här dagen som inte krävdes så mycket för att göra oss till en av världens lyckligaste par  

4 kommentarer

 1. Låter som en jättemysig dag! Hoppas resten av din helg fortsätter minst lika trevligt 🙂

 2. Åh Foki! Jag drömde inatt att jag träffade dig när jag var ute och köpte smink, haha! Så jag tänkte – Kan du inte göra ett inlägg med dina sminkfavoriter? Typ ”Topp 10 favoritprodukter” kan vara andra skönhetsprodukter också så klart!
  Ditt schampoo och balsam är förresten med i mina topp 10 😉

 3. Hej fina Foki,
  Du är så klok. Kärleken är bland det finaste som finns här i livet. Den ska man vårda och ta vara på. Detta vare sig det är kärlek till ens sambo, familj eller vänner. Att skapa minnen tillsammans som kan ny ge energi i sämre tider kan vara avgörande för en lyckad relation. Med din inställning till livet och allt det har att erbjuda kommer du långt! Precis som du gjort! Allt gott till dig!
  Hej Bella,
  Visst är livet full av moment som framkallar känslan av absolut tacksamhet? Det gäller bara att öppna ögonen. Det du byggt upp under åren är så beundransvärt. Med din positiva inställning till livet kan du nå dit du vill. Och det gäller för alla vi människor. Kram till dig! http://ayurvedaliv.weebly.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *