Hospital visit

Hey älskade ni! 

Är allt väl? Jag kom precis hem. Har varit till vårdcentralen och tagit en massa prover, cellprov, blodprov, kollat blodtryck o.s.v. Jag är inte sjuk eller så har bara gjort en liten hälsokontroll som man får göra ibland.

Idag har jag inte jobbat så intensivt, bara kollat läge med kollegorna lite snabbt under dagen. Min energi har varit ganska låg idag också, nu ligger jag här i sängen med en glass i handen och Baggiz i famnen. Om en liten stund ska jag och Baggiz kolla på bröllops-inbjudningskort och beställa hem en par samples. Vi har fått över 100 bilder på olika design men det kommer att ta ungefär 3 månader att få hem alla samples så det är nog bra att vara ute i god tid innan vi bestämmer oss för att tillverka kortet när vi har fått ett datum. Småsaker som man kan nu så att man slipper stressa med det sen.

Vad har ni haft för er idag? 

2 kommentarer

  1. Åh vad spännande!! 😀 Jag är nyfiken på vem som ska fota – Emelie? 😀

  2. va ska ni redan gifta er??! förlovade inte ni er nyss? jag o min kille har vart förlovade i 8 år nu men har fortfarande ibra planer på att gifta oss för vi tkr inte man ska stressa med det och vi vill lära känna varann på djupet o testa på giftaslivet innan vi gifter oss så de inte slutar m skilsmässa. Ska ni inte lugna er lite? för er skull 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *