5 Highlights from my summer

Nu när jag tittar utanför fönstret har jag lagt märke till hur löven från träden börjar bli gula. Är hösten på väg redan!? Sommaren är verkligen kort. Dock tycker jag att det är behagligt väder ute just nu (20 grader). Även om jag inte kan gå runt i t-shirt för att jag tycker att det är alldeles för kallt p.g.a. havsvinden så är det mysigt att sitta uppe på berget i min tjocktröja vid solnedgången med utsikten över Stockholms inlopp innan vi ropar in Baggiz. Aaaaah, jag älskar svensksommar! Även om sommaren här inte har den exotiska Thailand-värme så har den sin lilla charm. Håller ni med? 😀

Här är mina 5 höjdpunkter som har hänt under sommaren: 

1. Den största och mest minnesvärt händelse har såklart varit den oväntade förlovningen! Haha, än idag går jag runt och ler för mig själv så fort jag tänker på det.

2. Midsommarfirandet i Norrland med vänner och familj. 

3. Kvalitetstid med Paah.

4. Santorini resan! 

5. BBC Thailand artikel som fick över 7 tusen likes och över tusen delningar! WOOW! Helt sjukt! 

Vad är era höjdpunkter från sommaren? 

_____________

10 kommentarer

 1. Jag tror att träden börjar gulna för att det har varit så torrt i sommar – de får inte tillräckligt med vatten. 🙁

  Hm, mina bästa minnen… sommarforskningsskolan, Coldplay i Göteborg och, det absolut bästa, Lana Del Rey i London! Sååå glad att jag lyckades få tag i biljetter och fick se henne live! De släpptes verkligen i sista minuten också! ♥

 2. fina du <3
  hmm mina bästa minnen är nog att jag utan att veta om det umgicks med en superkänd hollywood skådis i flera dagar, att jag var med på 2 filminspelningar, åkte och jobbade i Norge med en nära kompis och nu ska åka till Dubai 🙂

 3. Maria,kiruna

  Hej

  London resan då jag äntligen fick besöka ” Harry potter studio tour. Det var verkligen det bästa på hela sommaren för ett långtida fan som mig. Ha en fin vecka.

 4. Underbart! <3 En sommar du kommer att minnas för livet! =)
  Mina bästa minnen är under semesterna när jag gick dagliga kvällsprommisar runt sjön i solnedgång, att jag äntligen startat mitt eget företag och att jag, efter många år som singel, äntligen har börjat träffa en helt underbar kille <3 Bästa sommaren någonsin!
  Massa energi och kärlek till dig! Kram!

 5. Vilken fantastisk sommar du har haft!
  För min del är dessa mina höjdpunkter (utan någon specifik ordning):
  – Vårt bröllop
  – Min bror tog studenten
  – Min bror kom in på läkarlinjen
  – Jag har haft tid till att spela väldigt många bra spel (det var längesen jag hade så kul med spel)
  – Har nått 200 olika tesorter i mitt skafferi nu
  – Joe fick besked om att han ska representera sitt spel i Japan på TGS
  – Jag fick mitt favoritalbum genom tiderna signerad

 6. Härlig sommar du haft 🙂

  Mina höjdpunkter är alla resorna 😛

 7. När tidningen kom och gjorde en intervjuv om min andra barnbok om igelkotten Stickis som kom ut i maj. (Stickis igelkotten och den nerskräpade skogen) men också att jag fick veta att ett bokprojekt jag varit med i hittat ett förlag som ska trycka boken. Boken kommer i augusti och heter De magiska tjugonio, en bokstavsvärld. LYCKA!

 8. träden har heller inte fått myket vatten.

 9. Vilken toppen sommar 🙂
  Mina höjdpunkter är mitt jobb som jag älskar, nya vänner och några dagar vid min familjs sommarhus som var toppen. Var även väldigt roligt att träffa dig i början av sommaren ! Kram Bim

  1. ÅÅh, det värmer mig att höra detta <3 Jag hoppas att du får en underbar höst också Bim! Vi hörs jättesnart, kramar! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *