Last dinner in Santorini

Nu är vi hemma! Har tusen bilder kvar att sortera och idag ska jag faktiskt sätta igång med jobbet direkt. Har ett möte med Sanrio lite senare under dagen om vårt kommande samarbetet men måste nog hoppa över Game of thrones galapremiären, känner redan nu att det kommer inte att funka med tiden riktigt trots att jag har sett framemot det. Ibland måste man prioritera.

Nåja, Sista kvällen i Santorini fick vi i alla fall ett perfekt avslut. Vi åt på La Maison som ligger i Imerovigli och maten var så gudomligt! Det var faktiskt vår enda måltid som var fusion och inte grekiskt, haha. Men allt var verkligen perfekt. Presentationen, upplägget och smaken! Den här måltiden har varit till en stor inspiration till min egen matlagning. Älskar verkligen att äta på sådana här restauranger.

Bra mat sätter verkligen ett guldkorn i vardagen. 

2 kommentarer

  1. Så vacker mat 😍

  2. Hej!
    Jag och min sambo ska åka till Santorini i september och har blivit så inspirerade av er resa där.
    Kommer du göra ett blogginlägg som är mer samlat men bra info om Santorini och saker att göra/se?
    Det hade vart ett inlägg som jag hade velat läsa iaf, annars får jag läsa om dina gamla inlägg och ta lite anteckningar 🙂
    Kram på er och grattis till förlovningen 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *