Idea for a new setting to my ring

Vad tycker ni om jag ska göra ringen (setting) så här smal ungefär?
Som på den andra ringen som jag fick av mina föräldrar?

Sen har jag typ suttit uppe nästan hela natten och sökte efter ”fairy tale weddings”. Det är lika bra att vara tidig med att veta hur man vill ha det så att man hinner planera i lugn och ro. Har jag bestämt mig vilket tema på brölloppet? Nope! Det var lite svårare än vad jag trodde faktiskt. Det kommer nog att bli en massa beslut ångest fram och tillbaka kan jag tänka mig, men det är tur att jag har er som kan komma med lite idéer och förslag! Gud vad kul vi kommer att ha det!

Om jag kunde vill jag verkligen bjuda alla er läsare till bröllopet då vi har hållit ihop så länge, ni är liksom mina vänner. Vi kanske inte har träffat varandra fysiskt men ni har verkligen varit med mig genom vind, storm, eld och vatten. Men det är liiiiite för många av er, hehe. Jag hoppas ändå att vi på något sätt kan uppleva det här bröllopet tillsammans. Som Karin sa så känns det som att hon också har förlovat sig med Bill eftersom hon har följt bloggen så länge. Hahaha, det tyckte jag var superfint och jag kan relatera faktiskt. Jag är världens lyckligaste som har så underbara läsare, ni är så fina mot mig! Tack 

22 kommentarer

 1. Men shiiit vad fin den är 😀 😀 <3 det är du värd Foki <3

  1. Taaaaaaack <3 Vad du är snäll! Kramar massor! <3

 2. Hur stor är diamanten? 2karat? Väldigt fin iaf❤️

  1. Japp, lite mer än 2 karat. Men diamanten ser ganska stor ut då mitt finger är liten, haha 😀 Tack för komplimangen, Kram!

 3. Jättefint ring!! Tycker att du ska behålla den som den är <3
  Jag fick välja min ring själv, har en safir i mitten omgiven av små, små diamanter runt om (ser nästan ut som en blomma) Själva ringen är guld och ganska smal.
  Superkul att planera bröllopet, ska bli kul att följa!
  Stort grattis till er <3

  1. Åååh, vilken lyx! 😀 <3
   Bill har verkligen gjort bra val men han vill också att jag ska designa min ring såsom jag vill ha den. Och jag får bestämma helt hur bröllopet ska vara. HUR FANTASTISK ÄR INTE MIN FÄSTMAN EGENTLIGEN? 😀 <3 åååh <3 Tack för grattis!

   Kraaaamar <3

 4. Jag hade nog låtit den vara som den är 🙂 Tycker det är romantiskt att Bill har valt ut just den ringen och att du kan titta på den och tänkte att han tyckte just den var finast att ge dig. Men du ska ju såklart trivas med den så fundera lite på hur du vill ha den 🙂 Den är supervacker och det blir bra hur du än gör!

 5. Förresten, hur vill du att din vigselring ska se ut? Eller ska du ha en till när du gifter dig? Eller blir den här både förlovningsring och vigselring kanske 🙂

  1. Jag har faktiskt ingen aning än, vi tar det som det kommer. Du/ni kan ju hjälpa mig att välja sen! 😀 Min nuvarande ring är såklart superfin som den är. Men Bill tycker att det är bättre att jag bestämmer över ringen själv. Den är ganska tung med både metallen och stenen. Om vi gör den tunnare och smalare blir det nog lite bekvämare för fingret i längden 🙂 <3 Kram!

 6. Va FRUKTANSVÄRT OTACKSAM du är! Bill har köpt en ring som han tyckte var fin, den är jävligt fin, så ska du gå och ändra på den. Fy fan va elakt mot Bill. Det har ingen betydelse om han tycker det är okej men ändå!!!
  Skäms du inte?! Detta är något du borde tänka på.

  Följt dig sen du startat bloggen och du har varit så positiv och snäll mot alla. Men detta här att du vill göra om ringen så skäms jag över dig. Blir så förbannad! Trodde inte du var så elak. Så får se om jag vill fortsätta följa dig om detta är dit verkliga jag.

  1. Paulina, det var Bills idé från start att jag kan designa om ringen i samband med att vi ska minska storleken så att jag kan få ringen såsom jag vill ha det och att den passar mig. Du har nog missat inlägget längre ner. Annars vill jag be om ursäkt om jag var otydlig 🙂
   Han sa också att jag kunde byta till andra diamanter, om jag vill ha emerald cut, heart shape eller något annat men jag har bestämt att jag behåller stenen såsom den är.

   Är glad för din engagemang för Bill. Skulle aldrig behandla honom dåligt på något sätt, det kan du vara säker på 😉 Kram

 7. Jag tycker att du ska behålla som den är. Den är verkligen jättefin

  1. Taaack <3 <3 <3 Ja, visst är ringen vacker? Enligt mig känns den lite otymplig med stor sten och bred ring. Måste testa när storleken är minskad först. Så att jag kan känna vad som är bekvämast 😀 Så väljer jag sen efter känslan! <3

 8. Hade vart kul om man typ kunde sända bröllopet live på bloggen på något sätt haha!

 9. Jättefin ring, Bill har god smak men det är svårt att veta exakt hur någon annan har för smak.så det är snällt av honom att säga att du får ändra på den så du får den så som du vill ha den. Inte alls oförskämt utan det ser jag som en självklarhet då man ska ha ringen i hela sitt liv och då vill man så klart vara nöjd över den.

  Själv så har jag pekat ut exakt vilken ring jag vill ha både till förlovning och vigesel till min sambo, för för mig är det som sagt super viktigt att jag ska älska den. Tycker inte det är oförskämt, Däremot så tycker jag det var ett väldigt oförskämt meddelande som Paulina skrev och tråkigt att du ska behöva få läsa sådant.

  Du/ni gör som du/ni vill, det är ditt/erat liv och förhållade. Det som ni anser är rätt är rätt och det som ni anser är fel är fel. Go nuts and do your stuff!

  Stort lycka till med bröllops planerna. Själv sitter jag också här och kollar efter klänningar och bröllops platser.

 10. Min personliga åsikt är att ni själva löser det med ringen istället för att vi läsare ger råd. Det är ert förhållande trots allt.
  Däremot kan jag rekommendera att du använder ringen som den är i någon vecka för att se hur det känns att ha den i vardagen. Det är lite onödigt att ändra något om man kan skapa en vana.

 11. Grattis, Den ringen som du fick från Bill är ju jätte fin lika så den blåa ringen. Men den blåa ring är lite för smal i min smak. Så mellan ting mellan bills ring och din blåa ring skulle passa dig perfekt.

 12. Stort Grattis till er båda!
  Tips (jag har precis gift mig…)
  1. Gör en budget, oavsett ens ekonomi så tänk ändå på vad saker kostar!! Jobbigt när räkningen kommer och man får en chock, något så litet för så mycket!!
  2. Det kan ta upp till 9-12 månader att få en klänning. De har lång beställningstid. Men du kanske åker till Thailand och syr upp din egen drömklänning?
  3. Lokal och kyrka, om ni gifter er i Stockholm kan ha 2 års väntetid…!
  4. Gå på olika bröllopsevent för inspiration, bilder säger en del men inte allt!

 13. Åhh kan du inte hyra in en kameraman till bröllopet eller livesända allting? Då är vi ju nästan där!

 14. Om jag skulle gifta om mig skulle jag göra det mitt i mörkaste vintern. Ute i snön, kolsvart, upplyst av eldar och marschaller. Gästerna skulle få sitta på renfällar på urskottade bänkar. En vacker kappa med kapuschong och mörkröda rosor i buketten. Tänk vad exotiskt för dina vänner från T att komma och bevittna!

 15. Jag tycker du ska behålla den som den är, det är inte många andra jag sett som har så. Den ser jättefin ut sådär 👍🏻

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *