Game of thrones foto spots in Dubrovnik

Om en månad är det dags för den 7:e säsongen av Game of thrones! OH MY! Någon som längtar lika mycket som jag?! Eftersom det snart är dags för den nya säsongen vill jag fira det i bloggen med lite Game of thrones foto spots i Dubrovnik där flesta av scenerna från Kings landing spelas in. Jag har inte hunnit med alla ställen under tiden jag var där men det var tillräckligt för mig som är stort GOT fan!

Hitta till min karta HÄR

_________________

อีก 1 เดือนซีรี่ย์ Game of thrones ก็จะเริ่มฉายแล้ว มีใครดูซีรีย์นี้บ้างไหมคะ? ฟุกกี้เป็นแฟนคลับของ GOT ก็เลยอยากจะฉลองด้วย Game of thrones foto spots จาก Dubrovnik ที่ฟุกกี้เได้ไปมาไม่นานนี้เอง เขาถ่ายหลายซีนมากที่นั่น โดยเฉพาะซีนจาก Kings Landing.

เข้าไปดูแมพของฟุกกี้ได้ที่นี่เลยนะคะ Foki’s GOT MAP

10 kommentarer

 1. Oj vad många ni hittade! Der hade varit roligt att cosplaya med några vänner där och liksom försöka återleva så som det såg ut i serien, så som du har gjort i några av bilerna! 😀

  1. ELLER HUR! Jag tänkte så också varje gång jag stod där på de platserna. Nästa gång! Hehe Kram <3

 2. Känns som att jag är den enda som inte har sett GOT ännu. xD

  1. Det är lugnt, jag har inte heller sett nåt avsnitt. 😛

   1. Ni borde börja! Men man får inte vara för känslig. Kolla med öppet sinne 😀 <3 Haha

 3. Tack så jättemycket för denna fina guide. Jag ska försöka hinna med så många platser som möjligt när vi reser. Det är inte långt kvar nu 🙂 LÄNGTAR! Måste bara fråga om tronen- fanns den där också någonstans? Kram

  1. Varsågod fina du! <3
   Jag vet! Om en vecka åker ni! 😉 Wiiih! Längtar för era skull! Tronen finns i Lokrum, inne i benedikt kyrkan. Jag har satt bilden och mappat ut det på kartan. Om ni inte hinner till ön, finns det en tron inne i en av GOT souvenir butiker som heter "Dubrovnik City shop-IRON THRONE" i old town, men man måste köpa något i butiken för att få ta bild på tronen. Ha en trevlig resan! Kram!

   1. Åh tack så mycket:) då blir det godisbutik 😉 för oss. Väldigt sugen på att besöka lokum också men det får bli en annan gång. Blir alltid så inspirerad av dina resereportage. Kram

 4. FAN VA COOLT 😍

  1. Jaaaa 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *