These priceless moments

Någon dag innan jag åkte upp hit träffade jag på en av mina läsare, av alla ställen stötte vi på varandra inne i en av Stockholms shoppinggallerias toalett, haha. Men det var verkligen menat. Stephanie heter hon och var så himla söt och gullig. Jag blev jätterörd av det hon sa till mig och uppskattar verkligen alla ni läsare som har växt upp med min blogg. Jag fick en boost av inspiration och blev påminn ännu en gång varför jag älskar bloggen så himla mycket.

Stephanie sa bl.a: -Alla mina vänner som följde dig när de var liten har växt upp och blev bra människor allihopa. 

– Really?! Tänkte jag. Sa hon så bara för att vara snäll nu? Jag tror innerligt att det inte ligger på själva förebilden som formar ens personlighet utan det är dem själva som väljer detta för sig själv i slutändan. Jag har nog inte påverkat så mycket egentligen. Ni läsare är fina och godhjärtade redan från start och vi dras bara till varandra för att vi har något gemensamt.

Jag vill bara tacka er igen för att ni har följt eller följer bloggen. Ni är anledningen till varför bloggen är så himla bra idag! 

Älskar er till månen och tillbaka! 

______________________

ก่อนที่จะมาที่นี่จากสตอกโฮล์มฟุกกี้ได้เจอแฟนคลับที่ได้ติดตามฟุกกี้มาตั้งแต่เขายังเป็นเด็ก เจอที่ไหนไม่เจอ ไปเจอกันที่ห้องน้ำในห้างสรรพสินค้าค่ะ 555 ทุกครั้งที่ฟุกกี้ได้เจอแฟนคลับทีไรฟุกกี้ดีใจมาก แล้วแฟนคลับคนนี้เขาน่ารักมาาาาาากจริงๆ และบอกกับฟุกกี้ว่า -เพื่อนทุกคนที่ใด้โตมากับบล็อกพี่ปุ๊กกี้เป็นคนดีหมดเลย เราอยากจะขอบคุณพี่ฟุกกี้ที่ได้เป็นตัวอย่างที่ดีให้กับเรา ได้ยินแล้วจะร้องไห้ค่ะ

ที่จริงแล้วฟุกกี้คิดว่าไม่ได้อยู่กับตัวฟุกกี้หลอก ทุกคนที่ติดตามฟุกกี้เขาเป็นคนดีอยู่แล้ว แต่เราเข้าหากันได้ง่ายเพราะว่าเรามีสิ่งอะไรบ้างอย่างที่เหมือนกัน ใจตรงกัน และคิดเหมือนกันค่ะ

ฟุกกี้อยากขอบคุณแฟนคลับและผู้ติดตามทุกๆคนอีกครั้งนะคะ คุณทุกคนเป็นสาเหตุที่ทำให้บล็อกของฟุกกี้เริ่ดค่ะ เป็นเพราะคุณเท่านั้นค่ะ ที่ทำให้ฟุกกี้รักบล็อกของฟุกกี้มาก 

5 kommentarer

 1. Jag tycker att du är en bra förebild för att du har aldrig uppmuntrat till att börja röka och du har skrivit någon gång då menade du att det inte var så bra med svältmetoder och det var mycket bättre att träna eller att träna en sport.

  En i min klass började att tänka på sin vikt så mycket för att hon inte mådde så bra och då svälte hon sig själv i stället för hon blev så mobbad i så många år och då svälte hon sig för att gå ner i vikt. Och det blev så illa så att hon var nära på att dö och orkade inte gå till skolan, tillslut tog hon tag i det och nu mår hon bättre men tänker fortfarande på det. Det har stått i visa tidningar på senaste tiden.

  Något annat som jag tycker är bra är att du är så snäll du vill inte vara elak igenom bloggen och du är jätte snäll och du vill verkligen att andra människor och djur ska ha det bra. Några gånger har du hjälpt barn och kanske ungdomar som har det fattigt i Thailand. Jag visste inte ens själv att det fanns människor som har det så, i förrgår donerade jag själv över 26 kr till barncancerfonden med tanke på att alla inte har det lätt. Min morfar dog av cancern när jag var 12 år gammal och min farmor dog av cancern när jag var 14 år gammal och en som jag kände vet jag att hon dog av cancern när jag var liten.
  Ibland brukar jag läsa om personer som har cancern det är så så sorgligt!

  En gång läste jag om en tjej som dog av cancern för 2 år sen hon vara bara 12 år gammal och det fanns ingen chans att hon skulle kunna leva sen efter beskedet. Efter jag kollade på videoklippet som cancerfonden hade satt i hop. Då började jag att gråta för det är var så tråkigt. (Att börja ge pengar till barncancer fonden har jag börjat med för några månader sen). Man kan inte hjälpa alla men man kan hjälpa några 🙂

  1. Finaste Emily, du gjorde mig så himla rörd och otroligt glad. Vad jag är tacksam att jag har en sån snäll och underbar läsare som du. Tack snälla för att du följer bloggen! Hoppas att vi håller ihop flera år till <3

   Kramar!

 2. Det är också bra att inte alltid sitta stilla men man måste inte sporta och det bara så man mår bra är det bra, jag tog bara det som ett exempel som jag skrev längst upp. 🙂

 3. Hej! Kommer ihåg när jag följde din blogg för ungefär 8 år sedan. Var då 18 år, deppig och hade inte mycket saker och se fram emot. Och nu, jag kämpar fortfarande med depression men oj vilken förändring det har blivit. Ja, det stämmer många av oss som följt din blogg har vuxit upp och blivit bra människor!!! Kramar!!

  1. Finaste du <3
   Jag är glad att jag kan tillföra med lite glädje. Du förtjänar all lycka i världen. <3 Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *