Event på Wink

I förrgår hade de ett event på Wink butiken inne i Sture Gallerian. Jag var där och presenterade RÔKA STONE WEAR som brand ambassador eftersom jag samarbetar med dem och älskar deras kärlek för välgörenhet men slutade som bartender där jag heller upp och delar ut champagne till alla som kommer in istället, haha. Men kul var det! Jag är liksom van med servicejobb då jag brukar hjälpa mamma på restaurangen. Där ser man, jag är nämligen mer bekväm att serva folk än att vara något så fancy som ”brand ambassador”, hahaha.

Glada värdar, glada gäster. 

Jag och dem här snygga killarna välkomnar gästerna! 

Bilderna ovan är tagna av Daniel Alhberg. ↑

Bilderna nedan av tagna av Jenny Gunnarson. ↓

Foki och Sussie ♥ (Haha gav Susanne ett nytt namn nu)

Mina favvisar! Johan och John 

Isabella Jedler var där som Octobers ansikte utåt och modell! (kolla in hennes blogg!)

Så himla rar och jordnära den här tjejen! 

Desirée är Wink ambassadör och hängde där med oss också! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *