Min fredag från start till slut

Glad fredag älskade ni,

Det kändes tomt när jag vaknade imorse eftersom jag är så van med att se Baggiz sova bredvid mig när jag vaknar, men han var inte där. Baggiz åkte hem till sin farmor igår kväll eftersom jag och Bill ska åka till Kroatien imorgon.

När jag var klar med morgonjobbet åkte jag och Bill till stan där vi hade lunch-dejt på en restaurang vid strandvägen. Bill har så mycket i tankarna just nu och tycker att det ska bli så himla skönt att åka iväg och koppla av en sväng.

Sedan mötte jag upp Johan och gänget på Lifestyle kontoret. Det var något med jobbet som vi inte hann med igår så vi fixade det jättesnabbt idag.

När jag var klar hos Lifetyle promenerade jag från Stureplan till Titos salong där vi spelade in en video med honom för Zoirak. Är så tacksam och glad att Tito älskar Zoiraks hårprodukter och har valt att använda våra produkter i hans salong. Ni ska få veta mer om alla roligheter snart!

Efter 2 timmars inspelning mötte jag upp Bill och vi åkte hem tillsammans. Vi vill inte stöka ner köket och skapa mer disk så vi tog en take away. Jag beställde Cannelloni fylld med ricottaost och spenat.

Nu ska vi gå och lägga oss för att vi måste åka till flygplatsen klockan 4 på morgon. Gaah! 😀

Hoppas att ni har haft en bra dag! Här i Stockholm är det sommar! 26 grader och strålande sol hela dagen. 

1 kommentar

  1. Hoppas ni får en toppenresa! Kroatien är SÅ vackert!! 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *