Photoshoot and shoes

Godkväll mina solstrålar! 

Är allt bra med er? Har ni haft en bra dag? I skrivande stund är jag på väg hem från ett event som Lifestyle har anordnat tillsammans med Wink butiken i Sture Gallerian. Mer bilder kommer!

Min dag har varit superduper bra och kul framförallt. Mötte upp teamet och Alexandra vid 13 för en fotografering till vår kommande kampanj som vi ska göra tillsammans efter det  hängde jag med kollegorna, ätit glass, promenerat i solen och besökt lite branschfolk som vi i framtiden ska hitta på något kul tillsammans. Komplett dag blev det minsann! Men jag har liiiiite saker kvar på skrivbordet som jag inte hann skicka iväg till mina kollegor i Thailand i morse. Måste se till att vakna extra tidig imorgon så att jag hinner med allt som ska göras innan vi ska möta upp Tito för att spela in en tutorial.

Hoppas att ni alla har haft en bra dag. Och hallå alla Stockholmare, var inte vädret helt fantastiskt idag?! #summer

4 kommentarer

 1. Hej fina Foki!
  Jag har i princip ”växt upp” med din blogg och läste den oavbrutet när jag var yngre. Av en slump hamnade jag på din blogg idag när jag skulle leta upp New York-tips och då slog det mig! Det var så mysigt och nostalgirikt att läsa gamla blogginlägg som jag då ”redan läst” för flera år sedan. Nu förstod jag varför jag älskade din blogg och aldrig ville missa ett nytt inlägg; de superfina bilderna tillsammans med ett okomplicerat och behagligt språk. Det är även så roligt att se var du befinner dig idag. Du är en fantastisk människa och jag önskar dig allt gott. För övrigt så har jag Zoiraks hårdvårdsserie och jag älskar framförallt balsamet; härligt fyllig konsistens och gör håret silkeslent! Fortsätt med det du gör! Kram!!

  1. Hej Linn <3

   Åh vad kul att du hittade tillbaka hit igen! Jag är glad att du tog din tid att lämna den här kommentaren, jag uppskattar det verkligen. Du är så himla rar! Tack för att du gjorde hela min dag!

   Glada Kramar <3

 2. Var är den fina klänningen ifrån???? SÅÅÅÅ fin!!!!!

  1. Klänning är skräddarsydd! Jag har jättemånga plagg som är skräddarsydda. Det blir oftast så när man gillar att designa kläder själv ^^ Tack för komplimangen! Kram! <3 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *