Mina solstrålar! Jag älskar er!

Jag vill börja morgonen med att skriva ett helt inlägg till er!

Tack tack tack tack för dem fina orden från ”Mina Livsplaner” inlägget. Jag är så stolt att jag har så fina läsare. Jag är så stolt att jag har er. Jag är sååååå stolt att ni har hjärtat av guld! Jag vet att jag har sagt det här förut men jag är så stolt att kunna säga att ni MINA läsare är dem bästa typen av läsare. Ni har verkligen gett mig så mycket inspiration och glädje genom åren. Jag är glad att vi har hållit ihop. Jag ser att det är flera tusen av er som följer bloggen även om ni inte kommenterar hela tiden så vet jag ändå att ni alla som väljer att hänga här har något gemensamt med mig, vi kan ha en viss typ av personlighet som går ihop eller delar samma åsikter och intressen.

Min blogg är förmodligen ganska tråkig i jämförelse med andra, haha. Det är liksom action som många dras till, och min blogg är väääääldigt low on action i jämförelse. Men jag är tacksam att ni hänger här ändå. Läsa om mitt liv, mitt arbete, filosofera med mig hur vi kan göra världen till en bättre plats, titta på min fluffiga katt, beundrar stenar och mat, Haha. Men det kan vara ganska mysig tycker jag. Det är ju så få av oss som njuter av det här lilla så vi ska vara glada att vi har hittat till varandra!

Nu ska jag göra mig klar, har en enkel plåtning till en kommande kampanj vid ett, sedan ska jag på ett event lite senare ikväll.

Glada kramar! 

9 kommentarer

 1. Men va!? Tycker din blogg är mysigast att läsa jämfört med andras. Din blogg är personligare och du delar mer av dina tankar och så kring allt ju! Det är roligt att läsa och det känns intressantare ^^

  Glada kramar!

  1. Aaaw, tack snälla <3 Vad glad jag blir. Tack för all glädje som du har lämnat här i bloggen <3 Hoppas att vi håller ihop flera år till! Kram <3

 2. Erics och Smillas Farmor

  Hej och hallå, din blogg är det bästa jämfört med de flesta andra. Din innehåller inget flams och trams utan du delar med dig om resor, företaget, familjen, mat m.m. på ett mycket seriöst sätt som faller mig och många med mig i smaken. Håll fast i ditt sätt att dela med dig👍🏻

  1. Jag uppskattar verkligen att du alltid är så himla rar och snäll mot mig. Så kul att se dig hänga här så länge också! Jag är så stolt! <3
   Tack för att du uppskattar och läser min blogg. Jag ska fortsätta vara mig själv helt enkelt! <3 Kraaaam

 3. Din blogg är min favorit blogg och har varit det i 5 år 🙂

  1. Jag tackar och bockar så himla mycket! Uppskattar att du följer bloggen och är helt rörd att du har följt bloggen så länge! Vi har i princip ”växt upp” tillsammans ju! 😀 <3 Kramar

 4. Jag läser bara tre bloggar och din är såklart en av dem. Den varit en stor favorit sedan flera år tillbaka. =)

  1. Ååh, känner mig så stolt! Tack snälla att jag blev en av de tre bloggarna som du läser! Bästa bästa du! Kraaam <3

 5. Vad är grejen med att du gapar på så många bilder? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *