När man blir för bekväm

Ni vet säkert hur mycket jag älskar att vara hemma i norr, så mycket som jag hela tiden skriver det här i bloggen. Något som jag tycker är skönt är att jag blir superbekväm när jag är hemma. Mjukiskläder, inget smink, okammat hår och senaste igår sa mamma till mig: – Men Foki, du kan inte hålla på att gå runt i långkalsonger när du är ute bland folk. Hahahaha, hoppsan för bekväm blev jag kanske. Jag gick och handlade, postade brev och hängde i restaurangen med bara långkalsonger och en fleecejacka. Mamma skämdes så mycket sa hon. Äh, det spelar ingen roll. Huvudsaken är att jag kände mig bekväm med det. Plus att jag sällan får den här chansen att vara obrydd så jag måste passa på liksom!

Nu har jag återgått till min vardag igen och mina vanliga kläder är på. Det är så himla kul att se skillnaden och kontrasten mellan mig och Bill nu när det kommer till vår klädseln idag.

Bill är fortfarande i hans norrlandskläder medan jag har mina vanliga kläder på mig. Man kan tror att det är Bill som är mer skogsmulle än vad jag är, haha 😉

Förresten kära ni, ska vi köra en frågestund nån dag? 

Info om Bills outfit:
Ryggsäck – Fjällräven
Jacka – Everest
Byxa – Fjällräven
Keps – Helly Hansen
Underställ – Helly Hansen
Skor – Meindl

Info om min outfit:
Väska – Moschino
Kappa – Burberry
Jeans – Tommy Hilfiger
Tröja – Ralph Lauren
Skor – Ecco

2 kommentarer

  1. Men jaaa, det är förbannat skönt med myskläder!! 😀 Alltid det första jag gör när jag kommer hem är att byta om…upp med håret i en lätt knut, på med en stor t-shirt och ett par mjukisbyxor. Det är kärlek. 🙂

  2. Var de skära?
    Som en bekants 4-åriga USA-svenska dotter sa,
    ”Mamma, var är mina pinka byxor?”
    .

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *